Coiny'nin kripto varlık borsası olan Coiny Pro kullanıma sunuldu

Coiny, kripto varlık borsası Coiny Pro'yu kullanıma sundu. Coiny Pro, Türk Lirası ile işlem yapılan kripto para sayısını artırmayı hedefliyor. 
Coiny'nin kripto varlık borsası olan Coiny Pro kullanıma sunuldu

Geçtiğimiz Mart ayında düzenlediğimiz Blockchain Venture Summit’te sahne alan girişimlerden biri olan Coiny'nin alım satım işlemlerine Ripple'ı da eklediğini sizlere geçtiğimiz Haziran ayında aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan kripto varlık cüzdanı Coiny, kripto varlık borsası Coiny Pro'yu kullanıma sundu.

Türkiye’nin yanı sıra bölgesel ve global piyasada önemli bir oyuncu olmayı hedefleyen, kripto paralarla kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde işlem yapabilmeyi sağlayan Coiny Pro, Türk Lirası ile işlem yapılan kripto para sayısını da artırmayı hedefliyor. Türkiye’de kripto paralarla yapılan işlem hacminin günlük 5 milyon lirayı aştığını ve bu miktarın her geçen gün artmaya devam ettiğini de belirtelim.

Konu ile ilgili bir açıklama da yapan Coiny Yönetim Kurulu Üyesi Ayberk Kuday, kripto varlık cüzdanları olan Coiny’i 2018 yılının Haziran ayında hayata geçirdiklerini ve Coiny ile BTC, ETH, LTC ve XRP satın alma ve satma işlemlerini saniyeler içinde yapılabildiğini belirtti.

Coiny’yi Türkiye’den başlayarak tüm bölgede modern, güvenli ve kullanımı kolay bir kripto varlık cüzdanı haline getireceklerini belirten Kuday, bu süreçte en güvenli ve en kolay cüzdan deneyimini mümkün olan en çok sayıda kripto varlık ile sağlayacaklarını da ekledi.

Hedef Türk Lirası ile yapılan işlemleri artırmak

Kullanıcıların Coiny Pro’ya Coiny hesaplarıyla giriş yapıp, hesaplarını doğruladıktan sonra hemen ticaret yapmaya başlayabileceklerini de sözlerine ekleyen Kuday, kullanıcılara, standart al-sat emirleri dışında kendilerini koruyacak önlemler ve modern grafiklerle daha gelişmiş bir şekilde kripto varlık ticareti sunduklarını da iletti.

Şu an için BTC, ETH, LTC, XRP ile işlem yapılabilen Coiny Pro’ya her geçen gün yeni kripto paralar ve paritelerin ekleneceğini de belirtelim. Coiny Pro'nun temel amacı ise Türk Lirası ile işlem yapılan kripto para sayısını artırmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.