Instagram'da etiketlendiğim fotoğraf ve videoların görünürlüğünü nasıl değiştiririm?

Etiketlendiğimiz fotoğraf ve videoların her zaman profilimizde görünmesini istemeyebiliriz. Bu nedenle Webrazzi TV'de yayınlanan Sıkça Sorulan Sorular'ın bu bölümünde etiketlendiğiniz fotoğraf ve videoların profilinizdeki görünürlüğünü nasıl değiştirebileceğinizi aktaracağız. 

Öncelikle şunu belirtelim: Instagram’da etiketlendiğiniz fotoğraf ve videoların profilinizde otomatik olarak görünmesini sağlayabilir veya bunları kendiniz eklemeyi seçebilirsiniz.

Eğer fotoğraf ve videoları kendiniz eklemeyi seçerseniz, sadece onayladığınız fotoğraf ve videolar profilinizde görünür. Varsayılan ayarda ise birisi sizi bir fotoğrafta veya videoda etiketlediğinde, fotoğraf veya video otomatik olarak profilinize eklenir.

Profilinizde görünen fotoğraf ve videoları manuel olarak seçmek için, öncelikle profilinize gidin ve (pastedGraphic.png) üç çizgi simgesine dokunun. Sonrasında ise (pastedGraphic_1.png)Ayarlar'a dokunun. Bunun ardından Etiketlendiğin Fotoğraflar ve Videolar'ı seçin. Son olarak da Otomatik Ekle veya Kendin Ekle seçeneğinin yanına dokunun.

Eğer Fotoğraf ve videoları profilinize kendiniz eklemeyi seçerseniz, birisi sizi bir fotoğrafta veya videoda etiketlediğinde bildirim almaya devam edersiniz. Sonrasında ise üç küçük adımda etiketlendiğiniz fotoğrafı veya videoyu profilinize ekleyebilirsiniz. Bunun için de ilk olarak etiketlendiğiniz fotoğrafa veya videoya dokunun, ardından kullanıcı adınıza dokunun ve son olarak Profilimde Göster'i seçin.

Aklınıza takılan soruları ve yer vermemizi istediğiniz konuları yorumlara yazarak bize iletmeyi unutmayın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.