Netflix Türkiye, Beren Saat'li ikinci orijinal dizisinin yolda olduğunu açıkladı

Netflix Türkiye'nin ilk orijinal dizisi Hakan: Muhafız, globaldeki adıyla The Protector'dan sonra Netflix cephesinden yeni bir haber geldi.
Netflix Türkiye, Beren Saat'li ikinci orijinal dizisinin yolda olduğunu açıkladı

Dijital yayın platformu Netflix, dünyanın dört bir yanında her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Orijinal dizilere, filmlere, belgesellere tek tıkla ulaşmamızı sağlayan Netflix'in ülkemizde de hatırı sayılır bir takipçisi bulunuyor.

14 Aralık 2018'de izleme şansı bulacağımız Netflix Türkiye'nin ilk orijinal dizisi Hakan: Muhafız, globaldeki adıyla The Protector'dan sonra Netflix cephesinden yeni bir haber geldi. Netflix Türkiye, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla başrolünde Beren Saat'i izleyeceğimiz ikinci orijinal yapımın yolda olduğu bilgisini paylaştı. Fakat yeni yapıma dair detayların henüz paylaşılmadığını da üzülerek belirtiyoruz.

Netflix'in güçlü kadın karakterleri odağına alan birçok yapımı bulunuyor. Kevin Spacey'nin adının taciz skandallarına karışmasıyla House of Cards'ta ipleri eline alan Robin Wright, The Crown'da Kraliçe Elizabeth rolünde izlediğimiz Claire Foy, platformun yeni yapımlarından biri olan Maniac'ta kimseye muhtaç olmadan ayakta kalmaya çalışan Emma Stone ve GLOW'da güreşçi olarak izlediğimiz Alison Brie bunlardan sadece birkaçı. Daha önce Aşk-ı Memnu'da başka bir güçlü kadın karakter olan Bihter'i canlandıran Beren Saat'i de Netflix'in kadın karakterleri arasında görecek olmamız gerçekten güzel bir haber. Oyuncunun özellikle doğu ülkelerinde birçok hayranı buluyor. Bu hayran kitlesinin Netflix Türkiye orijinal yapımıyla farklı coğrafyalara ulaşacağını söylemek mümkün görünüyor.

Beren Saat'in başrolünde olacağı orijinal Netflix yapımıyla ilgili detaylar geldikçe biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.