Blockchain Venture Summit konferans programı belli oldu!

Blockchain Venture Summit, 21 Kasım 2018 tarihinde, Londra’nın en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘de gerçekleşecek.
Blockchain Venture Summit konferans programı belli oldu!

İlk olarak geçtiğimiz Mart ayında İstanbul’da düzenlediğimiz Blockchain Venture Summit‘in 21 Kasım 2018 tarihinde geri döneceğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Connect: London'dan sonra Londra'daki ikinci konferansımız olacak olan Blockchain Venture Summit'in yeni konuşmacılarını da dün açıklamıştık. Şimdi de yeni bir haberle karşınızdayız; Blockchain Venture Summit'in konferans programı belli oldu.

Blockchain teknolojileri ve kripto para ekosistemine dair birçok konunun ele alınacağı konferansımızda, yatırımcıların gözünden blockchain teknolojilerini, nerede ve nasıl yatırım yapılması gerektiğine dair ipuçlarını, blockchain yatırımlarından alınacak dersleri, blockchain ile kurumsal girişimleri ve daha birçok önemli konuyu detaylı başlıklar halinde inceleyip konuşacağız.

Konferans programını ve konuşmacıları bu linkten detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında blockchain ve kripto para konularına odaklı İngilizce yayınımız Bitrazzi.com‘u hayata geçirmiştik​. Tıpkı ilk Blockchain Venture Summit konferansında olduğu gibi, Londra’da düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit’i de Webrazzi ve Bitrazzi iş birliği ile gerçekleştireceğimizi belirtelim.

Londra’da, şehrin en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘de düzenlenecek olan Blockchain Venture Summit'in 500 katılımcıyla sınırlı olacağını hatırlatalım. Blockchain Venture Summit’te yerinizi almak istiyorsanız blockchainventuresummit.com adresini takip edebilir ve buradan bilet alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.