Enuygun.com'un uluslararası markası Wingie'ye İspanyolca dil seçeneği geldi

Bu zamana kadar Almanca ve İngilizce dil seçenekleriyle Avrupa ve ABD'de faaliyet gösteren Wingie, şimdi de İspanyolca dil seçeneğini yayına aldığını açıkladı. 
Enuygun.com'un uluslararası markası Wingie'ye İspanyolca dil seçeneği geldi

Türkiye'nin popüler online uçak bileti sitelerinden biri olan Enuygun.com, bir süredir Wingie markasıyla globalde de hizmet veriyor. Bu zamana kadar Almanca ve İngilizce dil seçenekleriyle Avrupa ve ABD'de faaliyet gösteren Wingie, şimdi de İspanyolca dil seçeneğini yayına aldığını açıkladı.

Wingie'yi İspanyolca olarak kullanmak isteyen kullanıcılar, wingie.es sitesine gidip farklı uçuşları karşılaştırabilecek ve akabinde bütçesi için uygun olan uçak biletini satın alabilecekler. Tüm dünyada İspanyolca ve türevlerinin konuşulduğu birçok ülke bulunuyor. Bu sebepten yeni bir dil olarak İspanyolca'nın tercih edilmesinin Enuygun.com'un Wingie markası için olumlu olacağını söyleyebiliriz.

Konuyla ilgili olarak Enuygun.com CEO’su Çağlar Erol, sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp bir dünya oyuncusu olmak için çalıştıklarını söylüyor. Erol, markanın hedefinin bir Türk markası olarak 2028'e kadar dünyanın en büyük 5 online seyahat şirketi arasına girmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Bilmeyenler için yeniden bir hatırlatma yapalım. Enuygun.com, kullanıcıların binin üzerinde havayolu şirketi arasından kendileri için en uygun uçak biletlerini, tarifeleri, hizmetleri, servisleri kolayca bulup kıyaslamasını ve kendisi için en uygun olan uçak biletini hızlı bir şekilde satın almasını sağlıyor. Ayrıca şirket, geçtiğimiz yılın sonunda, kredi kartı puanları için dijital cüzdan olan ENCüzdan'ı duyurmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.