Blockchain Venture Summit konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu

Blockchain Venture Summit konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu

21 Kasım 2018 tarihinde Londra'da düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit'e oldukça kısıtlı bir süre kaldığını sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Blockchain ve kripto para dünyasının uzmanlarını Londra'da buluşturacak olan Blockchain Venture Summit'in yeni konuşmacıları belli oldu.

Blockchain ve kripto para konuları odaklı İngilizce yayınımız olan Bitrazzi iş birliği ile ikincisini düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit, Londra’da şehrin en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘de düzenlenecek. Blockchain Venture Summit konuşmacıları arasında Fabric Ventures’tan Richard Muirhead, ConsenSys’den Ajit Tripathi ve IEG’den Stefan Heilmann gibi önemli isimler yer aldığını sizlere daha önce aktarmıştık.

Blockchain ve kripto para ekosistemini Londra'da bir araya getirecek olan Blockchain Venture Summit'in yeni konuşmacıları arasında ise Kaiko'dan Ambre Soubiran, Federman Capital'dan Tomer Federman, Lundgreen Capital'dan Peter Lundgreen, Outlier Ventures'dan Jamie Burke, LKI CONSULTING'den Laura Kornelija Inamedinova, BedrockX'den Nancy Fechnay, Entrepreneur First'ten Megan Reynolds ve Blockchain Generation'dan Philip Mifsud yer alıyor.

Blockchain ve kripto para ekosistemini buluşturacak

Dilerseniz Blockchain Venture Summit konferansımızın diğer konuşmacılarına ve etkinlik ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Londra'da 21 Kasım 2018 tarihinde düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit’in sadece 500 katılımcı ile sınırlı olacağını da hatırlatalım.

Blockchain Venture Summit’te yerinizi almak istiyorsanız blockchainventuresummit.com adresini takip edebilir ve buradan bilet alabilirsiniz. Etkinliğin programı ile ilgili detayları önümüzdeki dönemde paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.