HoloNext'ten yeni AR uygulaması: AR Cake Maker 3D

HoloNext'ten yeni AR uygulaması: AR Cake Maker 3D

Ekim ayının sonunda artırılmış gerçeklik ve karma gerçeklik alanlarında ürün ve yazılımlar geliştiren bir teknoloji firması olarak karşımıza çıkan HoloNext'i sizlere aktarmıştık. HoloNext, yeni artırılmış gerçeklik uygulaması olan AR Cake Maker 3D uygulamasını kullanıma sundu.

Artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde kullanıcılarına bulundukları gerçek mekanlar içinde 3 Boyutlu sanal pastalar tasarlayabilmelerine imkan tanıyan AR Cake Maker 3D, şu an için sadece iOS platformu için ücretsiz olarak kullanıma sunuldu.

Kişiye özel pasta tasarımları

Kişiselleştirilmiş 3 Boyutlu sanal pasta ve tatlı tasarlayabilme imkanı sunan AR Cake Maker 3D, onlarca farklı pasta kalıbı seçeneği, dekorasyon süslemesi, hareketli animasyon ve efektler gibi seçenekler de sunuyor. AR Cake Maker 3D uygulamasının sanal pasta tasarımlarını gerçek fiziksel dünya üzerinde görüntüleyebilme ve etkileşime girebilme özelliğine sahip olduğunu da ekleyelim.

İçinde pasta süslemeye yarayan onlarca farklı türde 3 boyutlu meyve, şekerleme ve dekorasyon ürünü bulunmasının yanı sıra pasta kalıpları üzerlerine eklenebilen yazı ve rakamlar ile kullanıcılara sınırsız bir kişiselleştirme imkanı da tanıyan AR Cake Maker 3D, özellikle doğum günlerinin sanal olarak kutlanması için oldukça başarılı bir çözüm gibi görünüyor.

Türkçe dahil 10 farklı dilde içeriğe sahip olan uygulama yukarıda da belirttiğimiz üzere şu an için sadece iOS platformu için kullanıma sunuldu. Uygulamanın yakın zamanda Android platformu için kullanıma sunulacağını da ekleyelim. Dilerseniz AR Cake Maker 3D uygulamasını iOS için buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.