Ekipler için ortak çalışma uygulaması RealtimeBoard, 25 milyon dolar yatırım aldı

Rusya'da 2011 yılında kurulan RealtimeBoard, 25 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.  Accel'in liderliğinde gerçekleşen seri A yatırım turuna AltaIR Capital da katıldı.
Ekipler için ortak çalışma uygulaması RealtimeBoard, 25 milyon dolar yatırım aldı

Ekip içi iletişim ve ortak çalışma uygulaması olarak hizmet veren RealtimeBoard, önemli bir yatırım haberi ile karşımızda. Rusya'da 2011 yılında kurulan RealtimeBoard, 25 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Accel'in liderliğinde gerçekleşen seri A yatırım turuna AltaIR Capital da katıldı.

150'den faza çalışana sahip olan RealtimeBoard, 2 milyonu aşkın kullanıcıya sahip. SkyscannerNetflix, Twitter, Hubspot, Airbnb ve Salesforce gibi önemli ekipler tarafından kullanılan RealtimeBoard, toplamda 8 bini aşkın ücretli takım tarafından kullanılıyor.

Satış ve pazarlama ekiplerini güçlendirecek

Alınan 25 milyon dolarlık yatırım ile ilgili bir açıklama da yayınlayan RealtimeBoard, yatırımın satış ve pazarlama ekiplerinin güçlendirilmesi için harcayacağını da açıkladı. Daha önce 1,3 milyon dolar yatırım da alan RealtimeBoard, söz konusu yatırımı yine AltaIR Capital'dan almıştı.

Açıklamasında çalışma biçimimizin değiştiğinin altını çizen RealtimeBoard CEO'su Andrey Khusid, misyonlarının takımların yan yana oturuyormuş gibi çalışmasına olanak tanımak olduğunu da dile getirdi. Son olarak RealtimeBoard'un Rusya'nın haricinde San Francisco, Los Angeles ve Amsterdam'da ofislere sahip olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.