RealtimeBoard ile ekibiniz için ortak çalışma panoları oluşturabilirsiniz

RealtimeBoard ile ekibiniz için ortak çalışma panoları oluşturabilirsiniz

Ekip içi iletişim ve ortak çalışma uygulamaları son dönemde Slack'in hızlı yükselişiyle birlikte tekrar ilginin tekrar bu alana kaymasına sebep oldu.

Jira, Basecamp, Trello ve Slack gibi büyük şirketlerin yer aldığı alanda faaliyet gösteren RealtimeBoard da ekiplerin çeşitli temalar altında panolar oluşturup gerçek zamanlı olarak üzerlerinde çalışabilmelerine olanak sağlıyor.

realtimeboard-1

Bugün Product Hunt'ta da yer alan RealtimeBoard aslında çok yeni bir girişim sayılmaz. Yaklaşık 1,5 yıl önce ilk versiyonunu yayınlayan şirket, yeni yayınladığı RealtimeBoard 2.0 ile kullanıcı arayüzünü, sunduğu fonksiyonları yenileyerek geliştirmiş. RealtimeBoard ekiplerin kullanabileceği bir çalışma panosu olarak özetlenebilir.

Ekipler RealtimeBoard içerisinde e-posta tasarım şablonu, web sitesi/mobil uygulama tasarım şablonu, SWOT analizi, iş modeli kurgusu bile yapabiliyorlar. Tüm bunlar farklı kategoriler altında yer alıyor ve standart şablonları hazır. Size sadece oluşturmak ve ekibinizi dahil ederek üzerinde anlık olarak çalışmak kalıyor.

realtimeboard-2

RealtimeBoard üzerinde yarattığınız panolardaki bölümlerin her bir noktasına ekibiniz tarafından yorumlar bırakılabiliyor, panoların içerisinde video da ekleyebiliyorsunuz. Ürününüzün yeni mobil uygulamasının tasarım şablonu üzerinde canlı olarak çalıştıktan sonra bir sonraki panoda ürününüzün e-posta bülteni tasarımı üzerinde çalışmalar yapabiliyorsunuz. Sistem üzerinde bu kadar farklı şablonlar olunca ekip yeni kullanıcıları düşünerek örnek şablonlar, çalışmalar ve eğitim videoları eklemiş.

realtimeboard-3

Fiyatlandırma kısmında ise şirket 3 farklı plan oluşturmuş. Ücretsiz olan paketin içerisinde yalnızca 3 şablon oluşturup bunlara da 3 farklı kişiyi dahil edebiliyorsunuz ve 100 MB saklama alanınız var. Aylık 10 dolar olan "Premium" paketinin içerisinde ise sınırsız pano oluşturma, pano başına 3 ekip üyesi ve 3 GB saklama alanı sunuluyor. "Team" paketinde ise sınırsız pano oluşturabilme, sınırsız ekip üyesi dahil edebilme ve 25 GB alan hakkınız var, aylık fiyatı ise 50 dolar ancak standart bir ekip 5 kişi olarak baz alınmış. 5 kişinin üstünde her ekip kişi başı aylık 10 dolar daha ödemek zorunda. RealtimeBoard 2.0'ı ücretsiz üyelik modeliyle deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.