Londra'da düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit'e sayılı günler kaldı

Londra'da düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit'e sayılı günler kaldı

İlk olarak geçtiğimiz Mart ayında İstanbul'da düzenlediğimiz Blockchain Venture Summit'in 21 Kasım 2018 tarihinde geri döneceğiniz sizlere daha önce aktarmıştık. İkincisini Londra'da düzenleyeceğimiz blockchain odaklı Blockchain Venture Summit konferansımıza oldukça kısıtlı bir süre kaldı.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında blockchain ve kripto para konularına odaklı İngilizce yayınımız Bitrazzi.com‘u hayata geçirmiştik​. Tıpkı ilk Blockchain Venture Summit konferansında da olduğu gibi Londra'da düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit'i de Webrazzi ve Bitrazzi iş birliği ile gerçekleştireceğiz.

500 kişi ile sınırlı

Londra’da şehrin en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘da düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit, blockchain ve kripto paralar konusunda uzman pek çok uzmanı da sahnede ağırlayacak. Blockchain Venture Summit konuşmacıları arasında Fabric Ventures'tan Richard Muirhead, IEG CEO'su Stefan C. Heilmann, ConsenSys'den Ajit Tripathi ve KICKICO'dan Anti Danilevski gibi önemli isimler yer alıyor.

21 Kasım 2018 tarihinde düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit'in sadece 500 katılımcı ile sınırlı olacağını da hatırlatalım. Blockchain Venture Summit’te yerinizi almak istiyorsanız blockchainventuresummit.com adresini takip edebilir ve buradan bilet alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.