Gmail'in yeni iOS sürümünde, tüm e-posta adresleri için birleştirilmiş gelen kutusu bulunacak

Önümüzdeki günlerde iOS cihazlarında Gmail kullanan herkes için aktif edilecek olan yeni özellikle, bir Gmail uygulamasında açılmış olan tüm e-posta adresleri için tek gelen kutusu bulunacak.
Gmail'in yeni iOS sürümünde, tüm e-posta adresleri için birleştirilmiş gelen kutusu bulunacak

Birden çok e-posta adresi kullanmak zorunda kalanlar, adresler arasında dolaşmanın can sıkıcı bir iş olduğunu iyi bilirler. İş yoğunluğu, gereksiz e-postalar derken cevaplanması gereken birçok ileti de bu ve benzeri sebeplerden havada kalabiliyor. G Suite ise Gmail'in yeni iOS sürümüne getirmeyi planladığı özellikle e-posta adreslerinin ve Gmail kullanıcılarının yükünü hafifletmeyi hedefliyor.

Tüm e-postalar tek gelen kutusunda olacak

Önümüzdeki günlerde iOS cihazlarında Gmail kullanan herkes için aktif edilecek olan yeni özellikle, bir Gmail uygulamasında açılmış olan tüm e-posta adresleri için tek gelen kutusu bulunacak. Kullanıcı, A ya da B adresine gelen tüm e-postaları tek bir alanda görecek. Yeni özellikten önce, yani Gmail'in şimdiki halinde, e-posta adresleri arasında geçiş yapmak için uygulamayı açıp sol üst köşede bulunan üç çizgiye, akabinde aşağı ok ikonuna tıklamanız gerekiyordu. Bundan sonra da istediğiniz e-posta adresini seçebiliyordunuz. Gmail'in aktif edilecek yeni özelliği ise kişiyi üç aşamalı işten kurtarıyor ve kullanıcının gelen bir e-postayı okumak için uygulamayı açması yeterli oluyor.

Google, e-posta adresleri arasında ileti paylaşımının olmayacağına da dikkat çekiyor. Bu da cevaplamanız gereken e-postalar için yanlış adresi kullanmanızın önüne geçiyor.

Android için Gmail'de halihazırda aktif olan özellik, 15 gün sonra hem G Suite hem de standart Gmail kullanıcıları için aktif edilmiş olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.