Dijital teknoloji danışmanı Wask.co, 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Dijital teknoloji danışmanı Wask.co, 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Hem bireylerin hem de şirketlerin tüm teknoloji ve bilişim ihtiyaçlarını karşılamadan önce, dijital danışman ile irtibata geçerek doğru stratejiyi geliştirmelerini sağlayan girişim Wask.co, ilk yatırımını Tarvenn Ventures’den aldı.

Dijital teknoloji danışmanı kiralama hizmeti sunan Wask.co, uluslararası yatırım ve danışmanlık firması Tarvenn’den 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından kurulan “Incubation İstanbul” çatısı altındaki girişimlerden biri olan Wask.co, konusunda uzman bir danışman kiralanmasını ve tüm dijital teknoloji ihtiyaçları için yol haritası çizebilmesini sağlıyor.

Wask.co, kullanıcıların her platform üzerinden, istedikleri anda dijital danışmanlara ulaşabilmesi için web üzerinde yer alan WaskPanel’e ek olarak, App Store ve Google Play Store'da bulunan WaskApp adlı bir uygulamaya da sahip. Platform, bünyesinde bulunan birçok uzman ile Dijital Pazarlama, Dijital Reklam, SEO, Sosyal Medya, Web Tasarım, Yazılım, Bilgi İşlem ve Siber Güvenlik gibi farklı alanlarda dijital strateji danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Bireylerin ve özellikle KOBİ’lerin dijitalleşen dünyada ihtiyaçlarının arttığını fakat doğru bilgiye ulaşamadıkları için para ve zaman kaybettiklerini belirten Wask.co kurucusu Ercan Pilcioğlu, Tarvenn’den aldıkları yatırımla müşteri potansiyelini artıracaklarını söylüyor. Tarvenn Genel Müdürü Mustafa Kopuk ise Wask.co'nun kullanıcılara zaman kazandırdığını, gelecekte yapmayı planladıkları iş modelleri ile ile dijital dünyadaki tüm ihtiyaçlar için tek adres olmayı hedeflediklerini belirtiyor. Kopuk ayrıca, Wask.co'nun hızlı, esnek ve sonuç odaklı iş modeli ile müşteri memnuniyeti sağladığını sözlerine ekliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.