Sven van den Bergh, Limango'nun yolculuğunu NOAH London 2018'de anlattı

Geçtiğimiz dönemlerde ülkemizde de hizmet veren girişimlerden biri olan Limango, NOAH London 2018 sahnesinde yer aldı.
Sven van den Bergh, Limango'nun yolculuğunu NOAH London 2018'de anlattı

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla Londra’dan takip ettiğimiz NOAH London 2018 konferansındaki önemli detayları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde ülkemizde de hizmet veren girişimlerden biri olan Limango, NOAH London 2018 sahnesinde yer aldı.

Limango kurucusu olan Sven van den Bergh, yaptığı sunumda geçmişten günümüze Limango'nun yolculuğunu tüm katılımcılar ile paylaştı. Almanya merkezli ve aile odaklı bir e-ticareti sitesi olduklarını belirten Sven van den Bergh, tutku ile alışveriş yapan ailelerin işlerini kolaylaştırmayı hedeflediklerini de belirtti.

Bebek ürünlerinden oyuncakları, kozmetikten giyim ürünlerine kadar bir ailenin tüm ihtiyaçları için ürün çeşitliliğine sahip olduklarını dile getiren Bergh, kullanıcılarının çok büyük bir bölümünün Almanya'dan olduğunu ve sadık bir kullanıcı kitlesine sahip olduklarını da paylaştı.

Platformda 1000'den fazla marka yer alıyor

Platformlarında şu an için toplamda 1000'den fazla marka olduğunu paylaşan Sven van den Bergh, geçtiğimiz yılın Limango için oldukça önemli bir yıl olduğunu da paylaştı.

Geçtiğimiz yıl platformlarına yüzlerce yeni marka eklediklerini de belirten Sven van den Bergh, hem Almanya'da hem de tüm Avrupa'da her yıl düzenli olarak büyüdüklerini de paylaştı. Aileler için alışverişin basit olması gerektiğini düşündüklerini de dile getiren Sven van den Bergh, alışveriş deneyimini basit bir hale getirmeyi amaçladıklarını da paylaştı.

2007'de Almanya'da kurulan Limango, bir süre sonra Otto Grup tarafından satın alınmış ve hemen bunun ardından 2009 yılında Türkiye pazarına girmişti. Private shopping savaşları döneminin aktif oyuncularından biri olan Limango, ne yazık ki 2015'te Türkiye pazarına veda etmişti. Anlaşılan o ki Limango kurucusu Sven van den Bergh, şirketini aile dikeyine odaklayarak değişen kullanıcı alışkanlıklarına ayak uydurmaya çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.