Yapaytech'in asistan uygulaması olan Dahi Asistan, kullanıma sunuldu

Yapaytech'in asistan uygulaması olan Dahi Asistan, kullanıma sunuldu

Yapay zeka alanında yaptığı önemli çalışmalar ile karşımıza çıkan Yapaytech, yeni uygulaması olan Dahi Asistan'ı kullanıma sundu. Kullanıcıların konuşmalarını anlamlandırarak onların isteklerini yerine getiren bir kişisel sanal asistan olarak hizmet veren Dahi Asistan, Google AsistanSiri ve Alexa gibi çözümlere rakip olarak karşımıza çıkıyor.

Hızlı bir şekilde bilgiye ya da istenilen işlemi yerine getirmek için tasarlanan bir akıllı bir asistan olan Dahi Asistan, hava durumundan maç sonuçlarına, döviz bilgisinden vizyondaki filmlere kadar yüzlerce konuda kullanıcının sorularına cevap verebiliyor.

Bot market ile ekosistem oluşturmayı hedefliyor

Kendi içinde farklı botların bulunduğu bir bot markete de sahip olan Dahi Asistan, markette e-ticaret botlarından oyun botlarına, çeviri botlarından kredi hesaplama botlarına kadar bir çok farklı bota sahip. Marketteki botlardan birini seçerek sadece o botla yazışabilir veya sonrasında seçtiğiniz bottan çıkarak tekrar dahi asistana geri dönebilirsiniz.

Şimdiden onlarca markayı tek bir noktada konumlandıran Dahi Asistan, diğer markaların da bot marketine gelmelerini hedefliyor. Kısacası diğer markaları da platformuna ekleyerek bir ekosistem oluşturmayı hedefleyen Dahi Asistan, hem iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda. Dilerseniz Dahi Asistan uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.