Gmail'den Box, Dropbox, Egnyte ve Atlassian için entegrasyon

Gmail'den Box, Dropbox, Egnyte ve Atlassian için entegrasyon

Dünyanın en popüler e-posta servislerinden olan Gmail, her geçen gün yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. İlk olarak akıllı cevaplarla karşımıza çıkan Gmail, ilerleyen süreçlerde ise kullanıcıların cümlelerini tamamlamaya yarayan Smart Compose‘u kullanıma sunmuştu.

G Suite aboneleri için kullanıma sunuldu

Bugün ise yeni bir özellik ile karşımıza çıkan Gmail, Box, Dropbox, Egnyte ve Atlassian gibi servisler için bir entegrasyon hazırladı. İlk olarak Temmuz ayında duyurulan bu entegrasyon bugün itibariyle tüm G Suite aboneleri için kullanıma sunulmuş durumda. Söz konusu entegrasyon sayesinde Box, Dropbox, Egnyte ve Atlassian gibi uygulamalar Gmail kullanıcılarının sadece bir tık uzağında olacak.

Oldukça basit bir şekilde kullanılan entegrasyon sayesinde e-posta hazırlama alanının hemen altında kullanmak istediğimiz uygulamanın logosunu görüyoruz. Bu logoya tıkladığımızda ise o uygulamadaki hesabımızda yer alan herhangi bir dosyayı kolay bir şekilde hazırladığımız e-postaya ekleyebiliyoruz.

Hatırlatmak gerekirse Google, geçtiğimiz yıl üçüncü parti geliştiricilerin Gmail ile entegre olabilmelerine izin vermişti. Bu desteğin ardından Trello ve Hire gibi uygulamalar Gmail ile entegre bir şekilde çalışmaya başlamıştı. Gmail ile ilgili yenilikleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.