Yeni Gmail, önümüzdeki aydan itibaren G Suite kullanıcılarına sunulacak

Yeni Gmail, önümüzdeki aydan itibaren G Suite kullanıcılarına sunulacak

Gmail'in son sürümü ile e-postadaki kişileri etiketlemeye izin veren GoogleGmail için yaptığı yeniliklerle dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni Gmail, önümüzdeki ay G Suite kullanıcıları için aktif edilecek.

Yeni Gmail, mesaj erteleme, ek ön izleme, Takvim gibi Google uygulamalarının yanı sıra Trello gibi üçüncü taraf hizmetleri, çevrimdışı destek, belirlenen bir süreden sonra kendini imha eden gizli mesajlar için bir kenar çubuğu gibi birçok özelliği de yeni güncellemede barındırıyor. Yeni sürüm ayrıca, kullanıcıların cümlelerini tamamlamaya yarayan Smart Compose'u denemenize olanak tanıyan tek Gmail sürümü olacak.

Temmuz ayında G Suite için aktif edilecek olan yeni sürüme istedikleri zaman geçebilecekler. Eski tasarımı henüz bırakmak istemeyen G Suite kullanıcıları ise dört haftalık bir zamana sahip olacaklar. Dört haftanın sonunda ise yeni Gmail otomatik olarak güncellenecek ve aktif edilecek. Diğer kullanıcılar ise G Suite kullanıcılarından 8 hafta sonra yeni Gmail sürümünü kullanabilecekler.

Tüm bunlar tarihler biraz kafa karıştırıcı olsa da önümüzdeki ay yeni Gmail sürümü ile birçok kullanıcının tanışacağını, tanışmak istemeyenlere zaman tanındığını söyleyebiliriz. Tüm bu karışıklığa rağmen kullanıcıların büyük bir kısmı, Ekim ayında yeni Gmail ile tanışmış olacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.