Mekan ve etkinlik keşif platformu nerde.co'nun mobil uygulaması yayına alındı

Kullanıcıların konum ve ruh hallerine göre restoranlar keşfedebildiği bir mekan arama motoru olarak yayın hayatına başlayan nerde.co, iOS ve Android için mobil uygulamalarını yayına aldı.
Mekan ve etkinlik keşif platformu nerde.co'nun mobil uygulaması yayına alındı

2015 yılında nerdeicek.com adı ile kullanıcıların konum ve ruh hallerine göre restoranlar keşfedebildiği bir mekan arama motoru olarak İstanbul’da yayın hayatına başlayan nerde.co, şimdi iOS ve Android için mobil uygulamalarını yayına aldı.

Kullanıcıların diledikleri özelliklerdeki mekanları keşfedip bu mekanlara rezervasyon, yorum ve puanlama yapabildiği nerde.co, mekan işletmecileri ve müşterileri WhatsApp üzerinden direkt olarak buluşturabiliyor. Platform aynı zamanda, kendi kullanıcılarına özel olarak olarak belirlediği konserlere, festivallere ve diğer etkinliklere indirimli bilet ve davetiye de sağlıyor. Nerde.co'nun Mısır Apartmanı’nda yer alan ofisinde etkinlikler düzenlendiğini de belirtelim.

Nerde.co, global ve yerli rakiplerinden içecek filtresi ve her mekan için yaptıkları moderasyon ile ayrılıyor. Platform, mekanlardan yönlendirdikleri müşteri için de ilave ücret istemiyor, tüm mekanları ücretsiz olarak yayına alıyor. Fakat öne çıkmak istene mekanlar platform ile sponsorlu çalışmalar yapabiliyorlar. Bilet satış platformlarıyla da anlaşmaları olan nerde.co'nun bu kanallardan da gelir elde ettiğini söylemek mümkün.

2018 Mart ayında, yapay zeka kullanarak Türkiye’de İstanbul ve Avrupa’da Berlin, Amsterdam, Londra ve Paris şehirlerindeki etkinlikleri platformlarına direkt dahil edebilen etkinlik keşif platformu Fofomo’yu bünyesine katan nerde.co, önümüzdeki dönemde merkez Avrupa şehirlerinde de çalışmalara başlamayı hedefliyor. Şu anda Türkiye'de 13 şehirde faaliyet gösteren nerde.co, mobil uygulamalarla birlikte kullanıcı sayılarını önümüzdeki 6 ayda yüzde yüz büyütmeyi hedefliyor. 2017 Şubat ayında Koç Üniversitesi Girişim ve Araştırma Merkezi KWORKS’e kabul edilen nerde.co, KWORKS'te geçirdiği 1 yılın ardından kullanıcı sayısını yüzde 100 artırırken, bugün aylık 250 bin tekil kullanıcıya hizmet veriyor.

Nerde.co'nun mobil uygulamasını iOS için App Store'dan, Android için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.