BitGo, Goldman Sachs ve Galaxy Digital Ventures'dan 15 milyon dolar yatırım aldı

BitGo, Goldman Sachs ve Galaxy Digital Ventures'dan 15 milyon dolar yatırım aldı

Kriptopara pazarında kurumsal seviyede hizmet veren pazar lideri marka BitGo, tam 15 milyon dolar Seri B yatırımı aldığını duyurdu. Kriptopara girişimi böylece aldığı yatırım miktarını 58.5 milyon dolara çıkartmayı başardı.

Seri B yatırımıyla ile girişime ortak olan firmalar arasında Goldman Sachs'ın yanı sıra, Michael Novogratz tarafından kurulan Galaxy Digital Ventures da yer alıyor. Bununla birlikte Valor Equity Partners, Craft Ventures, DRW ve Redpoint Ventures da Seri B turuna katılımda bulunan fonlar arasında yer aldı.

Milyarlarca dolarlık bitcoin alışverişe imkan sağlayan altyapısıyla birlikte BitGo pazar lideri olmayı sürdürmeyi istiyor. 95'den fazla coin ve token destekleyen BitGo cüzdanları bünyesinde 2 milyar dolarlık varlık bulunuyor. 50'den fazla ülkede de faaliyet gösteren BitGo'nun gelecekteki planı üzerinden 1 trilyon dolarlık işleme ulaşan ilk kripto cüzdan olmak.

Aldıkları yatırımları ile ilgili bir açıklama yapan BitGo CEO'su Mike Belshe, BitGo'yu yatırımcılardan daha iyi kimsenin pozisyonlayamayacağını dile getirdi. Kısacası Goldman Sachs ve Galaxy Digital Ventures gibi bilinen ve güvenilir kaynaklardan gelen yatırımlar, BitGo'ya olan güveni ciddi oranda artırıyor ve masada yerini sağlamlaştırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.