Silikon Vadisi Mitleri ve Gerçekleri Webrazzi Summit 2018'de konuşulacak

Webrazzi Summit 2018 sahnesinden konuşulacak önemli konulardan biri de girişimciliğin kalbi olarak nitelendirilecek Silikon Vadisi olacak.
Silikon Vadisi Mitleri ve Gerçekleri Webrazzi Summit 2018'de konuşulacak

Ülkemizin en etkili internet ve girişimcilik konferansı olan Webrazzi Summit 2018'e sadece bir hafta kaldı. 17 Ekim 2018 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent‘te düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2018'in programını dün sizlerle paylaşmıştık.

Silikon Vadisi'nin tüm detayları konuşulacak

Webrazzi Summit 2018 sahnesinden konuşulacak önemli konulardan biri de girişimciliğin kalbi olarak nitelendirilecek Silikon Vadisi olacak. Silikon Vadisi Mitleri ve Gerçekleri isimli panelde Silikon Vadisi'ne dair tüm detayları konunun uzmanları ile masaya yatırılacak.

Rina Onur'un moderatörlüğünü üstleneceği panelin konuşmacıları arasında ise Avrupa Yatırım Fonu'ndan Duygu Öktem Clark, Commencis'ten Fatih İşbecer ve Leoapp'ten Şahin Boydaş yer alıyor. Söz konusu panelde girişimcilik ekosisteminden tutun da Silikon Vadisi'nin gerçeklerine kadar pek çok detay konuşulacak.

Ana Salon, Dijital Salon, Startup Lounge ve Workshop olmak üzere 4 farklı alanda düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2018’i şimdiden planlamak ve networking’inizi daha etkili bir şekilde gerçekleştirmek için konferans programına da buradan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz 17 Ekim 2018 tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2018 konferansımıza katılmak için buradan biletinizi alabilirsiniz.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.