"Eskisinden Daha Çok İhtiyacımız Olan Şey: Girişimler" önemli konuşmacılarıyla Webrazzi Summit 2018'de!

Webrazzi Summit 2018'de girişimlerin geleceği, onlardan beklediklerimiz ve girişimler odağındaki konular da "Eskisinden Daha Çok İhtiyacımız Olan Şey: Girişimler" isimli panelimizde ele alınacak.

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2018'e artık sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz günlerde konuşmacılarını açıkladığımız konferansımızın programını da dün sizlerle paylaşmıştık.

Blockchain teknolojilerinden yapay zekaya, yatırım ekosisteminden finansal teknolojilere, e-ticaretten dijital pazarlamaya ve e-spora kadar birçok konu başlığının ele alınacağı Webrazzi Summit 2018'de girişimlerin geleceği, onlardan beklediklerimiz ve girişimler odağındaki konular da "Eskisinden Daha Çok İhtiyacımız Olan Şey: Girişimler" isimli panelimizde ele alınacak. ScaleX'ten Dilek Dayınlarlı'nın moderatörlüğünü üstleneceği panelde, İTÜ Arı Teknokent'ten Doç. Dr. Deniz TunçalpTürkiye İş Bankası'ndan H. Mete Güneş ve ODTÜ Teknokent'ten Mustafa İ. Kızıltaş konuşmacı olarak yer alacak.

Kuluçka merkezleri ve teknokentler, girişimlerin kendilerini daha günden güne geliştirmelerine ve ülkemizde doğan birçok girişimin yurt dışına açılmasına olanak sağlıyor. Global sınırlara ulaşan yerli-yabancı birçok girişim de birçok kişi için kazanç kaynağı olmaya devam ediyor. Ülkemizde bunun en önemli örneklerinden birinin geçtiğimiz aylarda Atlassian tarafından satın alınan OpsGenie olduğunu söylemek mümkün. Üstelik Atlassian'ın Jira Ops için ODTÜ Teknokent girişimlerinden biri olan OpsGenie'yi satın alması, buzdağının sadece görünen tarafı diyebiliriz. Daha fazla örnekle, konuyu detaylı bir şekilde ele alacağımız "Eskisinden Daha Çok İhtiyacımız Olan Şey: Girişimler" panelimiz için 17 Ekim'de görüşmek üzere!

Ana Salon, Dijital Salon, Startup Lounge ve Workshop olmak üzere 4 alanda düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2018’i şimdiden planlamak ve networking’inizi daha etkili bir şekilde gerçekleştirmek için konferans programına da buradan ulaşabilirsiniz.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.