DevOps platformu JFrog 165 milyon dolar yatırım aldı

DevOps platformu JFrog 165 milyon dolar yatırım aldı

DevOps platformu JFrog, 165 milyon dolarlık Seri D yatırımını aldığını duyurdu. Şirketin CEO'su Shlomi Ben Haim, yaptığı açıklamada bu yatırımla birlikte şirketin değerlemesinin de 1 milyar doları bulduğunu açıkladı.

Insight Venture Partners önderliğinde gelen yeni yatırımda Battery Ventures, Spark Capital, Sapphire Ventures, Scale Venture Partners, Dell Technologies Capital, Vintage Investment Partners ve Geodesic Capital da katkıda bulundu.

Yazılım dünyası için ciddi bir yatırım olan JFrog yatırımının arkasında ise şirketin şu ana kadar sahip olduğu farklı ürünlerin başarısı göze çarpıyor. Dünya çapında 4 binden fazla müşterisi bulunan JFrog, aralarında Google, Oracle, Uber, Microsoft, ING, Salesforce gibi büyük markaların da bulunduğu müşterilere hizmet sunuyor. Ürünleriyle birlikte 3 milyondan fazla geliştiriciye de aracı olan JFrog, gelen yatırımını daha da büyüme amaçlı kullanacak.

Bugüne kadar 61.5 milyon dolar yatırım toplamayı başaran şirket, kasasına koyduğu 165 milyon dolarla ise hem organik hem de inorganik büyüme fırsatlarını kovalayacağını belirtti. 2008 yılında kurulan şirket, yazılım dünyasında her işlemin akışkan bir sıvı şeklinde olması gerektiği vizyonuyla yola devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.