Yolculuğun Öncüleri programının ilk etabının kazanan girişimleri belli oldu

Brisa ve Workinlot girişimcilik platformunun iş birliği ile gerçekleşen Yolculuğun Öncüleri programının ilk etabının kazananları belli oldu
Yolculuğun Öncüleri programının ilk etabının kazanan girişimleri belli oldu

Yolculuğun Öncüleri adlı açık inovasyon programını hayata geçiren Brisa, bu program ile girişimcileri ve girişimci adaylarının yolculuğun geleceğine yön verecek iş fikri, prototip ve girişimler geliştirmesini hedefliyor. Brisa ve Workinlot girişimcilik platformunun iş birliği ile gerçekleşen Yolculuğun Öncüleri programının ilk etabının kazananları belli oldu.

3 etap ve büyük finalden oluşan Yolculuğun Öncüleri programının ilk etabı geçtiğimiz Eylül ayında tamamlandı. Başvurular arasından jürinin değerlendirmesi sonucunda birincilik, Ferhat Babacan’ın sunumu ile “Bluedot (Yolculuğun Geleceği Çağrısı)” ekibi kazandı.

Bluedot ekibi 2 bin TL para ödülü, network desteği, Brisa liderlik ekibi tarafından mentörlük ve girişimcilik eğitimlerine hak kazanırken büyük finale katılma hakkını da elde etti. Onur Güdü’nün sunumu ile “Laska Energy (Lastiklerin Geri Dönüşümü Çağrısı)” ise iki Jüri Özel Ödülünden birinin sahibi oldu ve laboratuvar analiz desteği, Brisa liderlik ekibi tarafından mentörlük, girişimcilik eğitimleri, büyük finale katılma hakkı kazandı.

İkinci etabın başvuruları 21 Ekim'de sonlanacak

Jüri Özel Ödülü’nün bir diğer sahibi ise Arda Duruer ve Mert Can Kasapoğlu’nun sunumu ile “Tires in the Yard (Lastiklerin Geri Dönüşümü Çağrısı)” oldu. Tires in the Yard ekibi ise Brisa liderlik ekibi tarafından mentörlük, girişimcilik eğitimleri ve büyük finale katılma hakkı olmak üzere üç farklı destek ödülünün sahibi oldu.

Son olarak Yolculuğun Öncüleri programının ikinci etabının başladığını da belirtelim. Söz konusu etabın başvuruları ise 21 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Dilerseniz buradan programın ikinci etabına başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.