TripAdvisor, restoran rezervasyonlarını yerli girişim Reztoran üzerinden alacak

Global pazardaki işbirliklerine son hız devam eden Reztoran.com, son olarak Tripadvisor ile önemli bir anlaşmaya imza attı.
TripAdvisor, restoran rezervasyonlarını yerli girişim Reztoran üzerinden alacak

Türkiye’nin ilk gerçek zamanlı restoran rezervasyonu sitesi olan Reztoran, İstanbul, İzmir, Ankara, Çeşme ve Bodrum'da 900'ün üzerinde üye restorana ücretsiz rezervasyon imkanı sağlıyor. 2014 yılından bu yana 200 bin kişiye hizmet sunan ve 900 bin kişiyi oturtan firma, global markalarla yaptığı iş birlikleriyle de dikkat çekiyor.

2016 yılında Opentable, 2017 yılında ise Bookatable ile yapılan anlaşmalarla bu iki firmanın Türkiye’deki restoranlara erişimi sağlanırken, Reztoran.com kullanıcılarının da yurt dışında da rezervasyon yapabilmesinin önü açılmıştı. Ayrıca 3 sene süren yoğun rekabet sonucunda 2018’den beri pazar lideri olmuştu. Global pazardaki işbirliklerine son hız devam eden Reztoran.com, son olarak TripAdvisor ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma ile TripAdvisor’da restoran görüntülerken tek bir butonla Reztoran.com altyapısı üzerinden ücretsiz şekilde rezervasyon yapabilmek mümkün hale getirildi.

Reztoran.com nedir?

Türkiye’nin ilk gerçek zamanlı restoran rezervasyonu sitesi olan Reztoran.com, restoranları ve dışarıda yemek yemek isteyenleri dinamik bir ortamda buluşturuyor. Kısa sürede 900 restoranın üzerinde ve her gün büyüyen bir portföye ulaşan platformda bugüne kadar, günün restoranları aramak için çok vakti olmayan 100 binden fazla kişi diledikleri restoranda masa ayırttı. Reztoran anlaşmalı restoranlarına sağladığı dijital rezervasyon defteri entegrasyonu sayesinde hangi restoranda saat kaç için yer olduğunu kullanıcıya anlık olarak gösteriyor ve restoranlar hakkında kişinin merak ettiği bilgileri sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.