Acele edin… Startup Lounge için son 6 alan

Eylül ayında ise sınırlı sayıda yer kaldığını duyurduğumuz Startup Lounge'da sadece 6 girişim için alan kaldı.
Acele edin… Startup Lounge için son 6 alan

Türkiye'nin internet ile teknoloji sektörlerinin buluşacağı Webrazzi Summit ile karşınızda olacağız. 17 Ekim 2018 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2018‘e ise oldukça kısıtlı bir süre kaldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında girişim ve girişimciler için önemli fırsatlar sunan Startup Lounge paketimizin satışa çıktığını sizlere aktarmıştık.

Eylül ayında ise sınırlı sayıda yer kaldığını duyurduğumuz Startup Lounge'da sadece 6 girişim için alan kaldı. Bu nedenle Startup Lounge alanında yer almak isteyen girişimcilerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Kurucu veya girişim çalışanı için 2 kişilik Webrazzi Summit 2018 davetiyesi sunan Startup Lounge paketi, girişimlere Startup Lounge alanında yer alarak potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma fırsatı da sunuyor.

Girişimcilik yarışmamız Webrazzi Arena ve girişimciler için özel olarak tasarlanan Startup Lounge, özellikle girişimlerine ivme kazandırmak isteyen girişimciler için oldukça başarılı bir çözüm. Startup Lounge paketi sayesinde girişimcilerin Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen 2 bine yakın Webrazzi Summit katılımcısıyla tanışma ve onlardan geri bildirim alabilme şansına sahip olabileceklerini de ekleyelim.

Son olarak Startup Lounge paketinin 5 bin 900 TL fiyat etiketi ile satın alınabildiğini ve son 6 alana özel olarak Türkiye İş Bankası'nın Maximum ile yapılan ödemelerde yüzde 20 oranında indirim uygulacağını da belirtelim. Dilerseniz Startup Lounge biletini burdan satın alabilirsiniz.

Startup Lounge paketinde neler var?

Girişimler için 5 bin 900 TL değerinde olan Startup Lounge paketi içinde aşağıdaki imkan ve avantajlar bulunuyor;

  • 2 kişi (kurucu ortak, girişim çalışanı) için Webrazzi Summit 2018 davetiyesi.
  • Startup Lounge alanında yer alarak potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma fırsatı.
  • Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen 2 bine yakın Webrazzi Summit katılımcısıyla girişim olarak tanışma ve onlardan geri bildirim alabilme şansı.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.