İki milyon dolar yatırım alan Crypto Briefing, turu 13 milyon değerlemeyle kapattı

İki milyon dolar yatırım alan Crypto Briefing, turu 13 milyon değerlemeyle kapattı

Küresel blockchain araştırma ve medya şirketi Crypto Briefing, 2 milyon dolarlık yatırım turunu 13 milyon dolar değerlemeyle kapattı. İş dünyasındaki birinci yılını bu hafta dolduran şirket, hem erken dönem yatırımlara dair derin araştırmalarıyla hem de dobra ve bağımsız haberleriyle kripto dünyasının temel taşlarından biri.

Yatırım turuna katılım gösteren yatırımcılar arasında YouBi Capital, Fenbushi, DHVC, Neo Global Capital, PreAngel, Goopal Digital Capital, Block72, Lucen Tech Accelerator, WanFund ve Game Theory Group'un yer aldığını belirtelim.

İlk yılında kullanıcılarından herhangi bir ödeme talep etmeyen Crypto Briefing, sponsorlu içerik veya reklam anlaşmaları yapmamasıyla da dikkat çekti. Ancak bu yöntem sayesinde şirket kendini paralı içeriklerle kullanıcıları yanlış yönlendiren Blockchain medyasından ayırmış oldu.

Şirketin kurulum hikayesi ise CEO'su Han Kao ve Editörü Jan Rice'ın bir telegram grubunda sohbet etmesiyle başlamış. İkili blockchain projeleri hakkındaki fikirlerini ve ilginç buldukları projeleri  konuşurken blockchain topluluğunda bir fark yaratmaya karar vermiş.

Bu yatırımın ardından Kao ve Rice'ın gerçekten fark yaratmayı başardıklarını söyleyebiliriz. Üstelik şirket bu yatırımın ardından kullanıcılarına binden fazla değerlendirme raporu sunan Binance Info ile güçlerini birleştireceğini de açıkladı.

Yatırımcılarını korumak ve kaliteli içeriği öne çıkarmak isteyen Binance Info, veri tabanında Crypto Briefing'in raporlarına yer verecek. Platformda sunulan raporların ücretsiz ve sadece Binance kullanıcılarına açık olacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.