Kahvaltı aboneliği sunan Mornero, 1,1 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Tarvenn, kahvaltı aboneliği servisi Mornero'ya yatırım yaptı.
Kahvaltı aboneliği sunan Mornero, 1,1 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Seçilen serpme veya zengin kahvaltıyı istenilen saatte müşteriye ulaştıran kahvaltı aboneliği servisi Mornero, 1,1 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Haftalık veya aylık abonelikler üzerinden hizmet veren kahvaltı aboneliği servisi Mornero, Tarvenn'den yatırım aldığını duyurdu.

Çalışan ve güne erken başlayan bireylere daha sağlıklı bir kahvaltı seçeneği sunmak için yola çıkan girişim şirketler için kurumsal teklifler de sunuyor. Kahvaltı hazırlama derdini ortadan kaldırmayı hedefleyen Mornero, aldığı bu yatırımla operasyonlarını genişleterek daha fazla müşteriye ulaşmayı planlıyor.

Önce İstanbul sonra tüm Türkiye

Şimdiye kadar Levent ve Maslak bölgesinde faaliyet gösterdiklerini ve hiçbir pazarlama bütçesi olmadan, 100’den fazla kişiye sağlıklı kahvaltı aboneliği sunduklarını belirten Mornero kurucusu Sabit Çakmaklı, aldıkları yatırımla finansal ve operasyonel olarak güçlenerek, önce İstanbul ardından tüm Türkiye’de doğal ve lezzetli kahvaltıyı abonelerine ulaştırmak istediklerini belirtti.

Sağlıklı kahvaltıyı her sabah uygun fiyat ile müşterilerine sunan Mornero’ya güvendiklerini belirten Tarvenn Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mustafa Kopuk, Mornero’nun sunduğu kahvaltı aboneliği servisini operasyonel ve finansal olarak kusursuz hale getirmeyi hedeflediklerini de belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.