Dijital göçebeler için en uygun tek yön uçak biletlerini gönderen mail listesi: NomadFlights.io

Dijital göçebeler için en uygun tek yön uçak biletlerini gönderen mail listesi: NomadFlights.io

Dijital bir göçebe olarak yaşamaya başladığınız zaman her gününüz farklı bir ülkede veya şehirde geçmiyor. Yaşam tarzınıza ve bütçenize uygun bir ülkeye gittiğiniz zaman genelde uzun süre kalmayı tercih ediyor ve o ülkenin tadını ağır ağır çıkarıyor ve bir yandan da çalışmaya devam ediyorsunuz.

Dijital göçebelerin en uğrak noktalarından olan Tayland, Endonezya veya Montenegro, Bulgaristan gibi bir ülkedeyseniz sizi bir başka göçebe noktasına ulaştıracak önemli etkenlerden biri gerçekten uygun bir uçak bileti bulmak diyebiliriz. Düşünsenize aylardır Chiang Mai'de yaşamış ve Tayland'ın güzelliklerinin tadına varmışsınız, bir anda Bali'ye gerçekten çok uygun bir bilet buluyorsunuz, üstelik birkaç hafta sonrasına. Artık yeni noktanız bellirlenmiş diyebiliriz.

Nomadflights.io, birçok uçak bileti sitesinin yapmadığı, dijital göçebelere odaklanmış butik bir proje diyebiliriz. Dijital göçebeler için popüler noktalar arasındaki en ucuz tek yön biletleri tespit eden ve size bunu düzenli olarak e-mail aracılığıyla paylaşan bu proje yine bir dijital göçebe olan Pete tarafından hazırlanmış.

Geçtiğimiz haftalarda paylaştığımız haftasonuna odaklanmış ucuz uçak bileti bulma girişimi ile bir arada kullanıldığı zaman hem dijital göçebeler için hem de seyahat etmeyi sevenler için ucuz uçak bileti bulmak artık işkence olmaktan çıkabilir.

Sizin ucuz uçak bileti bulma yöntemleriniz neler?

Görsel Kaynak: Deposit Photos

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.