Ucuz uçak bileti için hafta sonuna odaklanmış girişim: Weekendflights

Ucuz uçak bileti için hafta sonuna odaklanmış girişim: Weekendflights

Yakın yerlere kısa turlar yapmak, bir aile dostunu veya arkadaşı ziyarete gitmek için iyi bir hafta sonu turundan iyisi olamaz. Hafta sonu turu kulağa çok iyi gelse de doğru zamanı bulmak bazen bir işkenceye dönüşebiliyor. Özellikle doğru tarihi ve uçak biletini bulmak gerçek bir sorun olabiliyor, onca bilet karşılaştırma sitesine rağmen...

Hafta sonu turlarına odaklanmış Weekendflights tam da bu probleme çözüm üretiyor. Hafta sonu yapacağınız kısa bir tur için en uygun ucuz uçak biletlerini tüm yılı karşılaştırarak buluyor ve kullanışlı bir arayüzle size sunuyor.

Tek bir probleme odaklandığı için oldukça temiz bir arayüzle nereden nereye gitmek istediğinizi seçiyorsunuz ve karşınıza belirli tarihlere göre reklendirilmiş bir takvim geliyor. En ucuz günler yeşil ve en pahalı günler kırmızı olarak belirlenmiş şekilde gelen takvimde dilediğiniz tarihteki gidiş-dönüş biletinizi tıklayarak alabiliyorsunuz. Tabii bu site bir derleyici olduğu için sizi en uygun bileti alacağınız siteye yönlendiriyor ve sonrasını o siteden hallediyorsunuz.

Eğer özellikle hareket etmek istediğiniz kalkış ve iniş saatleri varsa aramanızı bu saatleri belirterek de yapabiliyor olmanız oldukça iyi oluyor çünkü sabah erkenden gidip son gün gece dönmek kısa tatilinizi daha verimli hale getirebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.