Mesut Özil kendi eSpor takımını kuruyor

Mesut Özil kendi eSpor takımını kuruyor

Şu anda Arsenal için ter döken kısa bir süre önce de Almanya milli takımını bırakan Türk asıllı profesyonel futbolcu Mesut Özil, bambaşka bir alana yönelerek kendi eSpor takımını kurma kararı aldı. Kendi kişisel merakıyla da FIFA oynamayı seven Özil, geçtiğimiz yıl FIFA'nın düzenlediği eSpor Dünya Kupası'nın da elçisi olmuştu. Şimdi ise dünyanın dört bir yanından en başarılı FIFA oyuncularının katılacağı bir seçmeyle kendi eSpor takımını oluşturma kararı aldı.

Mesut Özil, geçtiğimiz yılın FIFA eSpor dünya şampiyonu olan Suudi Arabistanlı oyuncu Mosad 'Msdossary' Aldossary ile görüşmeler yaparken, Özil'in farklı alternatifleri de değerlendirdiği biliniyor. Tıpkı futbol piyasasında olduğu gibi, farklı FIFA oyuncularının da hali hazırda takımları mevcut ve Mesut Özil de bu oyuncuları transfer ederek kendi takımı Team Ozil'in kadrosunu oluşturmaya çalışıyor.

Mesut Özil hali hazırda adı duyulmuş oyuncuların yanı sıra, oyunda ciddi tecrübeleri olan farklı ve keşfedilmemiş oyuncuları da keşfetmek adına bir ekip çalışıyor. Özil'in bu konuda bir eSpor ajansından hizmet aldığı da biliniyor. Mesut Özil'in bu alana duyduğu ilginin sırrı ise bir sürpriz değil. Çünkü gerek sponsorluk gelirleri gerekse de sağladığı prestij doğrultusunda eSpor takımları bir hayli gündemde ve bu alan erken girenler ciddi gelirler elde etme imkanı yakalıyor.

Önümüzdeki sezonda ise Özil'in takımı Team Ozil, EA FIFA tarafından düzenlenen tüm ulusal ve uluslararası liglerde mücadele etmeyi hedefleyecek. Kısacası FIFA 19 turnuvaları başladığında Mesut Özil'in takımının başarılarını merakla takip ediyor olacağız. Mesut Özil'in, Türkiye'den bir FIFA oyuncusu ile anlaşıp anlaşmayacağı ise şimdilik merak konusu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.