Disrupt SF 2018'in Startup Battlefield kazananı: Forethought

Disrupt SF 2018'in Startup Battlefield kazananı: Forethought

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla yerinden takip ettiğimiz Techcrunch Disrupt SF 2018'de 21 girişimin katıldığı 3 günlük Startup Battlefield yarışmasının kazananı belli oldu.

Startup Battlefield'e aşina olmayanlar için yarışmadan kısaca bahsedelim. Rekabetin güçlü olduğu girişim yarışması Startup Battlefield'e katılan girişimler, özenle seçiliyor. Yarışmanın jürisinde yer alan birden fazla VC grubuna ve teknoloji liderine sunum yapan girişimler, Disrupt Cup'ı elde etme ve 100 bin dolar kazanma şansına kavuşuyor.

Bu yıl saatler süren müzakerenin ardından TechCrunch editörleri jürinin notlarını değerlendirerek, kazanan listesini 5 finaliste indirgedi. Bu 5 girişimler ise CB Therapeutics, Forethought, Mira, Origami Labs ve Unbound.

Bu girişimlerin final panelinde Founders Fund'dan Cyan Banister'a, Sequoia Capital'den Roelof Botha'ya, Uncork Capital'den Jeff Clavier'e, Forerunner Ventures'dan Kirsten Green'e, Cowboy Ventures'dan Aileen Lee'ye ve TechCrunch'tan Matthew Panzarino'ya sunum yaptığını belirtelim.

Startup Battlefield yarışmasının final panelinde galip gelen isim ise Forethought oldu. işletme aramalarına yapay zekadan destek alarak modern bir vizyon kazandıran Forethought, işin bağlamına göre en fazla önem arz eden içerikleri öne çıkarıyor. Öncelikli kullanımı müşteri hizmetleri alanında olan bu araç, işletme içindeki diğer süreçlerin yönetilmesine de destek olmayı amaçlıyor.

Yarışmada ikinci sıraya oturan girişim Unbound'un teknoloji odağında cinsel sağlık ürünleri üretmesi de katılımcıların dikkatini çekti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.