Kurumsal merkezi kimlik yönetimi uygulaması Myki, 4 milyon dolar yatırım aldı

Myki'nin Kurucu Ortağı ve COO'su Priscilla Elora Sharuk, San Francisco'da gerçekleştirilen TechCrunch Disrupt SF 2018 etkinliğinin Beyond Battlefield Paneli'nde şirketin, A Serisi yatırım turunda 4 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı.
Kurumsal merkezi kimlik yönetimi uygulaması Myki, 4 milyon dolar yatırım aldı

Myki'nin Kurucu Ortağı ve COO'su Priscilla Elora Sharuk, San Francisco'da gerçekleştirilen TechCrunch Disrupt SF 2018 etkinliğinin Beyond Battlefield Paneli'nde şirketin, A Serisi yatırım turunda 4 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı.

Şirketin faaliyetlerini ölçeklendirmek için kullanılacak yatırım turu, Dubai merkezli VC BECO Capital öncülüğünde, Beyrut merkezli LEAP Ventures ve B&Y Venture Partners'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bu stratejik fonun, Myki'nin ABD operasyonlarını kurumsal alandaki merkeziyetçi kimlik yönetimiyle başa çıkma yolunda genişletmesini sağlayacağını söylemek mümkün.

Myki'nin, 2016 yılının Eylül ayında TechCrunch Disrupt Battlefield sahnesine çıktıktan sonra olumlu dönüşlerle karşılaştığının altını çizelim. Böylelikle Myki, globalde daha tanınır hale geldi ve PCMag tarafından “2018'in En İyi Ücretsiz Şifre Yöneticisi” seçildi. Myki, Apple’ın "En Güçlü Şifre Yöneticileri" listesine girdi ve dünya çapında 250 binden fazla kullanıcıya ulaştı. Myki'nin şu anda hızla büyüyen bir kullanıcı tabanı olduğunu da belirtelim. Myki, hem tüketicilerin hem de işletmelerin güvenlik ve kimlik yönetimi ihtiyaçlarını ve endişelerini ele almak amacıyla faaliyet gösteriyor. Mayıs ayında, Şirket, TechCrunch Disrupt Berlin sahnesinde, kendi kendini yöneten kimlik uygulaması Blockpass ile bir ortaklık yaptığını da duyurdu.

Myki, üç kullanıcı dikeyini hedefliyor. Tüketiciler için hayata geçirilen "Myki Password Manager & Authenticator", kullanıcıların şifrelerini, kredi kartlarını, kimlik kartlarını ve notlarını sorunsuz ve güvenli bir şekilde depolamasına ve yönetmesine izin veriyor. Touch ID ve Face ID gibi kimlik doğrulaması entegreasyonu olarak faaliyet gösteren uygulama ise “Team for My Team” olarak adlandırılıyor ve kurumsal kullanıcıları hedefliyor. Team for My Team, yöneticilere şirketlerinin erişim yönetimi konusunda tam bir görünürlük ve kontrol sağlıyor. "Myki for Managed Service Providers" ise MSP'lerin müşterilerinin parolalarını yönetmesine izin veren bir web portalı olarak hizmet veriyor.

Myki'nin kurucuları Antoine Vincent Jebara ve Priscilla Elora Sharuk

Siber güvenlik ürün ve hizmetlerine yönelik küresel harcamaların 2017'den 2021'e kadar, önümüzdeki beş yıl boyunca 1 trilyon doları aşacağı tahmin ediliyor. Bu noktada Myki, hem tüketicilerin hem de işletmelerin güvenlik ve kimlik yönetimi ihtiyaçlarını ve endişelerini ele almak için önemli bir konumda bulunuyor.

Myki Kurucu Ortak ve COO Priscilla Elora Sharuk da konuyla ilgili olarak, online güvenlik ve veri gizliliğinin bir ayrıcalık olmadığına inandıklarını ve bunun bir hak olduğunu, bu yüzden Myki'de kullanıcılarının dijitallerini güvenli bir şekilde yönetme araçlarıyla güçlendirdiklerini söyledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.