Otomobil temalı yerli bulmaca oyunu: RoboPark

Yeni bir oyun ile karşımıza çıkan Beyazay Games, otomobil temalı yerli ve yeni bulmaca oyunu olan RoboPark'ı kullanıma sundu.
Otomobil temalı yerli bulmaca oyunu: RoboPark

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Beyazay Games tarafından geliştirilen yerli bulmaca oyunu Unblock Taxi'yi sizlere aktarmıştık.Yeni bir oyun ile karşımıza çıkan Beyazay Games, otomobil temalı yerli ve yeni bulmaca oyunu olan RoboPark'ı kullanıma sundu.

Geçtiğimiz ay yayınlanan RoboPark, yaklaşık 2 ay içinde geliştirildi. Toplamda 160 bölüme sahip olan RoboPark: Araba Park Etme Bulmacası, içinde 10 farklı otomobil modeli bulunduruyor. RoboPark: Araba Park Etme Bulmacası oyununda amaç park robotlarına yardım ederek arabaları doğru park asansörlerinin olduğu yerlere taşımak.

Sokoban türünde bir bulmaca oyunu olan RoboPark, her bölümde 3 yıldız toplayabileceğiniz bir bölüm geçme sistemine sahip. Otomobilleri en kısa zamanda teslimat noktasına göndermenin oldukça önemli olduğunu da ekleyelim. Otomobilleri ne kadar hızlı teslim ederseniz o kadar çok yıldız elde etme imkanına sahip oluyorsunuz.

Android platformu için mevcut

Bölümlerin kolaydan zora doğru artan zorluk seviyelerine sahip olduklarını ve her 10 bölümde bir otomobil modelinin değiştiğini de belirtelim. Eğer bir hata yaparsanız, son 5 hamleyi geri almak için undo seçeneğini de kullanabiliyorsunuz. Şu ana kadar 15 binden daha fazla indirilen RoboPark'ın en popüler olduğu ülkeler ise Rusya, Vietnam, Polonya, Ukrayna ve Suudi Arabistan. Dilerseniz şu an için sadece Android platformu için kullanıma sunulan RoboPark oyununu buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.