Yerli mobil bulmaca oyunu alternatifi: Unblock Taxi

Yerli mobil bulmaca oyunu alternatifi: Unblock Taxi

Geçtiğimiz Haziran ayında Shadows – 3B Blok Bulmaca oyunu ile dikkatleri çeken Beyazay Games, yeni bulmaca oyunu olan Unblock Taxi ile karşımıza çıkıyor. Beyazay Games ve AFY Mobile ortaklığı ile geliştirilen Unblock Taxi - Blok Kaydırmalı Araba Bulmaca, geçtiğimiz hafta kullanıma sunuldu.

Temelde bir blok kaydırma mantığına sahip olan Unblock Taxi oyununda taksiyi A noktasından B noktasına ulaştırmaya çalışıyoruz. Yol üstündeki farklı blokların yerini değiştirerek taksiyi istenen noktaya ulaştırmak mümkün fakat yıldızlı puanlama sistemi nedeniyle yol için içinde yıldız bulunan blokları kullanmak da oldukça önemli.

Unblock Taxi oyunun ilk bölümlerde kolay olduğunu fakat bölümler ilerledikçe karşınıza çıkan sarı renkli hareket ettirilemeyen bloklar nedeniyle zorlaştığını da ekleyelim. Unity 3D oyun motoru ile  geliştirilen Unblock Taxi - Blok Kaydırmalı Araba Bulmaca, toplamda 160 bölüme sahip.

1 haftada 12 bin indirme

Sadece 22 MB büyüklüğünde olan Unblock Taxi, şu an için sadece Android platformu için kullanıma sunuldu. Yaklaşık 1 hafta içinde 12 bin indirme rakamına ulaşan Unblock Taxi, ülkemizin haricinde Ukrayna, Romanya, Mısır, Sırbistan ve Vietnam'da da oldukça popüler.

Son olarak oyunun çeşitli özellikler eklenerek canlı tutulacağını ve ilerleyen dönemlerde iOS versiyona kavuşacağını da ekleyelim. Dilerseniz Unblock Taxi - Blok Kaydırmalı Araba Bulmaca oyununu Android için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.