Video eğitim platformu Vidobu, 75 bin üyeye ulaştı

 2013 yılında Mynet ailesine katılan Vidobu, eğitim kategorilerinin çeşitliliği ve akademik dünyayla kurduğu yakın ilişkiler ile öne çıkmayı başarıyor.
Video eğitim platformu Vidobu, 75 bin üyeye ulaştı

2009 yılında kurulan Vidobu, video eğitim sektöründe hizmet veriyor. 2013 yılında Mynet ailesine katılan Vidobu, eğitim kategorilerinin çeşitliliği ve akademik dünyayla kurduğu yakın ilişkiler ile öne çıkmayı başarıyor. Son 5 yıl içinde gösterdiği performansla online eğitim sektöründeki yerini güçlendiren Vidobu, kişisel gelişim, mesleki gelişim, hobi ve teknoloji alanlarında 11 binden fazla eğitim videosuna sahip.

Kategorilere ayrılmış 580 adet eğitim setine sahip olan Vidobu, 75 bini aşkın üyeye sahip. 25 üniversite ile anlaşması da bulunan Vidobu'nun içeriklerine yaklaşık 250 bini aşkın öğrenci ücretsiz olarak erişebiliyor. Vidobu’nun geldiği noktaya dair görüşlerini paylaşan Mynet CEO’su Bilgen Aldan, Vidobu’nun gelecek vizyonuna dair önemli bilgiler de paylaştı.

Vidobu'nun bu yılın sonunda Mynet ailesi içindeki beşinci yılını doldurmuş olacağını belirten Aldan, Vidobu’nun 2013 yılında Mynet’e dahil olduğunda 4 bine yakın video ve 25 bine yakın üyesi olduğunu da hatırlattı.

Vidobu üyelerinin ve videolarının Mynet’in güçlü platform desteğiyle hızlı bir şekilde artmaya devam ettiğini de sözlerine ekleyen Aldan, planları arasında, Vidobu’nun ulaştığı kesimi daha da artırmak, kategorileri genişletmek ve elbette genç kuşaklara yönelik servisleri zenginleştirmenin bulunduğunu da belirtti.

Vidobu’yu farklılaştıran en önemli unsurların başında akademik dünyayla olan yakın ilişkisi bulunuyor. Yukarıda da belirttiğimiz üzere Türkiye genelinde 25 üniversite ile anlaşması olan Vidobu’daki eğitimler bu üniversitelerdeki tüm öğrenci ve akademisyenler tarafından ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Mynet’in sanal dünyadaki Türkçe içerik odaklı  kuruluş misyonuna uyumlu olan bu yaklaşımın diğer üniversitelere de yaygınlaşması için çalışmaların sürdürüldüğünü de ekleyelim. 25 olan anlaşmalı üniversite sayısının 2019 sonu itibariyle 50 üniversiteye çıkarılması da planlanıyor.

İnternet sitesi üzerinden tüm üyelerine sunduğu eğitimler haricinde kurumların iç iletişim ve kariyer gelişim programlarına uygun olarak eğitim içerikleri de hazırlayan Vidobu, özellikle farklı lokasyonlarda faaliyet gösteren, çok sayıda çalışana sahip orta ve büyük ölçekli işletmeler tarafından ilgi görüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.