Yatırımlara devam edeceğini açıklayan Hande Enes'ten çağrı

Yatırımlara devam edeceğini açıklayan Hande Enes'ten çağrı

Yükselen döviz kurları, tüm Türkiye'nin gündelik alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor. Artık hava durumunundan önce doların son durumunu takip eder, gündem haberlerinden önce ekonomi haberlerini izler olduk.

Tüm gündemi oluşturan Türk Lirası'nın değer kaybına ilişkin son zamanlarda yaptığı yatırımlarla dikkat çeken, Engin Group Consorcium‘un yönetim kurulu üyesi ve Türkiye’deki en önemli melek yatırımcıları arasında olan Hande Enes'ten açıklama geldi. Türk Lirası üzerine açıklamalarda bulunan yatırımcı, paylaşımının daha büyük bir bölümünü girişimlere ayırdı. Kur riskini ortandan kaldırma ve dolar borçlanma ile ilgili açıklamalar yapan Hande Enes'in girişim dünyası özelinde dikkat çeken açıklamaları oldu.

"Yatırımlara devam edeceğim."

Türk lirasında yaşanan kayıpla birlikte, yatırımcıların yönü değişir mi sorusunu bertaraf eden Hande Enes paylaşımında büyük harflerle yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. Türk Lirası'nın değeri düşmesine karşılık girişimcilerin kalitesi ve fikirlerinin düşmediğini belirten Hande Enes hatta arkadaşlarını da teknoloji yatırımına çağırdı.

Türkiye'nin geleceğine katkı

Dolar kaç olmuş derdinden Türkiye'yi kurtaracak kişileri girişimciler olarak Hande Enes'in paylaşımında dikkat çeken bir detay da bekleyen e-postalar. Geçtiğimiz aylarda Webrazzi ofisinde Arda Kutsal'a konuk olan yatırımcı hatırlayacağınız üzere kendisine nereden ulaşabileceğini paylaşmıştı. 1193 hayali olan girişimcinin cevap beklediğini belirten yatırımcı Türkiye'nin geleceğini bu katma değerli fikirlere bağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.