Boyner Grup’un kitle kaynaklı fonlama platformu Buluşum'dan begoodto.me'ye 30 bin TL destek

Boyner Grup’un kitle kaynaklı fonlama platformu Buluşum'dan begoodto.me'ye 30 bin TL destek

Boyner Grup’un sosyal girişimcilere destek sağlamak amacıyla kurduğu kitle kaynaklı fonlama platformu Buluşum yeni bir destekle karşımızda. Kullanıcıları iyilik yapmaya teşvik eden bir uygulama olan begoodto.me'ye Buluşum 30 bin TL'lik destek sağladı.

Google ve Blablacar’dan tanıdığımız Esin İmer Haşlaman'ın Selen Ataç ve Erkin Deveci ile birlikte hayata geçirdiği begoodto.me, sene sonuna kadar 50 bin kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Her gün karşılaştığınız iyi davranışları, sizi mutlu eden iyi şeyleri paylaşabildiğiniz begoodto.me'yi iOS ve Android marketlerden indirdikten sonra Facebook hesabınız ile platforma üye oluyorsunuz. Akabinde yaptığınız, gördüğünüz, duyduğunuz ya da size yapılan iyilikleri, metin, video veya görsel ekleyerek uygulama üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

Uygulamada paylaşılan iyi hikayeler beğeni aldıkça ve yeniden paylaşıldıkça “iyipuanlar” kazanılıyor. İyi hikayeleri paylaşarak bu tür iyiliklerin çoğaltılmasıyla ilgili farkındalık yaratan kullanıcılar, aynı zamanda biriken “iyipuanları”nı uygulama içinde yer alan projelere aktararak bir sosyal sorumluluğa destek olabiliyor. Örneğin kullanıcılar, hayatında hiç sinemaya gitmemiş yüzlerce çocuğun ilk defa sinema ile tanışmasının bir parçası olabiliyor, sokak hayvanlarının mama ihtiyaçlarının karşılanmasına veya evsizlerin yeni giysilere kavuşmasına katkı sağlayabiliyorlar.

İyiliğin Modası Geçmez” mottosu ile daha önce “İyiliğe Dönüştür” ve “Askıda İyilik” projelerini hayata geçiren Boyner Büyük Mağazacılık da begoodto.me’nin daha geniş kitlelere yayılması amacıyla ihtiyacı olan desteği sağlayarak bu projenin bir parçası oldu. Boyner,  ilerleyen zamanlarda projenin büyümesine göre yeniden desteğe ihtiyacı olursa destek ilavesinde bulunacaklarını da belirtti.

Boyner'in begoodto.me'ye pazarlama ve iletişim konusunda destek verdiğini de hatırlatalım. Tüm mağazalarda begoodtome’yi tanıtan görseller yer alıyor, şirketin sosyal medya kanallarından da projeye destek veriliyor. Böylelikle maddi desteğin yani sıra aynî desteğin olduğunu söylemek de mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.