Artırılmış gerçeklik odaklı gezi rehberi: FlippAR Go

Artırılmış gerçeklik odaklı gezi rehberi: FlippAR Go

Yeni nesil bir gezi rehberi uygulaması olarak hizmet veren FlippAR Go, artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanıyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan FlippAR Go, akıllı telefonunuz veya tabletinizin kamerası sayesinde kullanılıyor. Özellikle gezmeyi seven kullanıcılar için başarılı bir alternatif olan FlippAR Go, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda.

3 ülke için hizmet veriyor

Uygulamayı kullanmak için kameranız ile bulunduğunuz alanda yer alan anıtları, binaları veya tarihi eserlerin fotoğraflarını çekmeniz gerekiyor. Fotoğraf çekildikten sonra hangi tarihi eser olduğunu algılayan FlippAR Go, bulunduğunuz nokta ile ilgili çeşitli videolar, fotoğraflar ve bilgileri sizinle paylaşıyor.

Hindistan merkezli bir girişim tarafından geliştirilen FlippAR Go, toplamda 3 ülkede, 35 şehirde ve 80 farklı noktada kullanılabiliyor. Hindistan, Fransa ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde kullanılabilen FlippAR Go, İngilizce, Hintçe ve Kannada dillerinde hizmet veriyor.

Başarılı ve kolay bir çözüm sunsa da tasarım anlamında günümüz mobil uygulamalarının oldukça gerisinde kalan FlippAR Go, video, fotoğraf ve ses kayıtlarından oluşan oldukça bilgilendirici içeriklere de sahip. Dilerseniz FlippAR Go uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.