Tim Cook 1 trilyon dolar değerleme için çalışanlarına teşekkür etti

Tim Cook 1 trilyon dolar değerleme için çalışanlarına teşekkür etti

Apple'ın borsada 1 trilyon dolar değerlemeyi aşan ilk şirket olduğunu sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık1 trilyon dolar barajını aşmasının ardından 123 bin Apple çalışanına bir mektup arayıcılığı ile teşekkür eden Apple CEO'su Tim Cook, elde edilen başarıyı bir kilometre taşı olarak nitelendirdi.

120 bini aşkın çalışanına teşekkür etti

Tim Cook, borsada 1 trilyon dolar değerleme barajının aşılmış olmasını önemli bir kilometre taşı olarak değerlendirse de Apple'ın en önemli başarı ölçüsünün borsa değeri olmadığını belirtti. 1 trilyon dolar değerleme ile gurur duyduklarını da ekleyen Apple, başarılı finansal sonuçların sadece Apple'ın devam eden inovasyonunun bir ürünü olduğunu da ekledi.

Her zaman şirket değerlerine bağlı kaldıklarını da sözlerine ekleyen Cook, ürünlerini ve müşterilerini hep bir adım önde tutarak bu başarıyı yakaladıklarını da belirtti. Konuşmasında Apple kurucusu Steve Jobs'tan da bahseden Cook, Jobs'un insan yaratıcılığına olan inancından söz etti.

Steve Jobs'un insan yaratıcılığının her türlü problemi çözebileceğine inandığını dile getiren Cook, çalışanlarına geleceğe odaklanmalarını ve yaptıkları başarılı işe devam etmeleri gerektiğini de hatırlattı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.