NKolayOfis 1,25 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

NKolayOfis 1,25 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için kurumsal kaynak yönetimi (ERP) konusunda yeni ve ekonomik bir alternatif sunan NKolayOfis'i sizlere geçtiğimiz yılın Kasım ayında tanıtmıştık. Bugün ise bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan NKolayOfis, 1,25 milyon dolar değerleme ile yatırım aldığını duyurdu.

İşletmelerin ofis işlerini optimize etmelerini sağlayan, verimliliklerini ve sürdürülebilirliklerini artırmaya yardımcı olan NKolayOfis, StartersHub ve TEB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Varol Civil’den aldığı yatırım ile 1,25 milyon dolarlık değerlemeye ulaştı.

12 banka ile birlikte çalışıyor

Aldığı yatırım ile birlikte Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirecek olan NKolayOfis, küresel pazara çıkış için dil seçeneklerini de genişletecek. Türkiye’nin önde gelen 12 bankasıyla entegre bir şekilde çalışan NKolayOfis, KOBİ’lerin anlık hesap verilerine kolayca ulaşmalarını sağlıyor.

Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin büyük bir bölümünün finansal hesaplarını hala geleneksel yöntemlerle tuttuğunu belirten StartersHub Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Pamuksüzer, KOBİ’lerin finans yönetimlerini dijitalleştirmesini sağlayan NKolayOfis’in kısa sürede küresel pazarda da kolaylıkla hizmet sunabileceğini vurguladı.

Yatırım ile ilgili kısa bir açıklama yapan NKolayOfis kurucu ortağı Rauf Gökhan Boyana ise bu yatırım turu ile beraber Türkiye’de KOBİ’lerin dijitalleşmesini ve yeni çağa ayak uydurmalarını sağlayan en önemli firmalardan birisi olacaklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.