SPONSORLU

Mirza Group'tan Tuconex’e 3 Milyon Liralık Yatırım!

Mirza Group'tan Tuconex’e 3 Milyon Liralık Yatırım!

Tuconex; ileri seviye güvenlik parolası ve kullanıcı memnuniyetini ilke edinmiş alt markalarıyla, kripto para sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı getirmeyi amaçlayan finans platformudur. Yaklaşık bir yıldır teknik ve operasyonel hazırlıkları yapılan platformun 30 Temmuz itibariyle hizmete açıldığı duyuruldu.

Kripto Paralar Arası Exchange: Tuconexchange

Tuconex’i rakiplerinden ayıran en büyük özelliği, dünyada ilk ve tek olarak Tuconexchange, yani kripto paralar arasında doğrudan Exchange işleminin yapılabiliyor olması. Bu da Bitcoin’i Türk Lirası’na çevirmeden direkt olarak Litecoin, Ethereum gibi diğer kripto para birimlerine dönüştürebiliyor anlamına geliyor. Kısaca sahip olduğumuz USD’yi tekrar TL’ye çevirmeden direkt olarak Euro’ya çevirmek gibi düşünülebilir.

İki genç girişimci tarafından Mirza Group’a sunulan Tuconex, Mirza Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öğütcüoğlu tarafından beğenildikten sonra Mirza Group, 3 milyon TL yatırımla projenin büyük çoğunluğuna ortak oluyor. Tuconex projesi, Mirza Group bünyesinde geliştirilerek dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan Tuconexinvest, Tuconexcredit ve Tuconextransfer gibi alt markalarını ortaya çıkarıyor. 

Tuconexinvest - Risksiz Yatırım Fırsatları

Tuconexinvest, kullanıcıların sahip oldukları kripto paraları vadeli mevduata yatırarak %67’ye varan net kazanç seçenekleriyle risksiz yatırım fırsatı sunan bir finans platformudur.

Dünyada ilk ve tek olarak kripto para yatırımlarına net kazanç fırsatı veren Tuconexinvest sahip olduğu kripto paralar ile risksiz yatırım yapmak isteyen kullanıcılar için büyük bir fırsat sunuyor.

Tuconexinvest’in Net Kazanç Oranları:

Bitcoin net kazanç oranları:

  • 3 ay- %13
  • 6 ay - %28
  • 12 ay  - %59
  • 24 ay  - %67

Ripple net kazanç oranları:

  • 3 ay  - %13
  • 6 ay  - %28
  • 12 ay  - %59
  • 24 ay  - %67

Ethereum net kazanç oranlarıı:

  • 3 ay  - %13
  • 6 ay  - %28
  • 12 ay  - %59
  • 24 ay  - %67

Litecoin net kazanç oranları:

  • 3 ay  - %13
  • 6 ay  - %28
  • 12 ay  - %59
  • 24 ay  - %67

Tuconexcredit

Tuconexcredit, otomobil, gayrimenkul ve diğer taşınmaz mallarınızı kripto para karşılığında satabileceğiniz dijital finans platformudur. Kullanıcılar, Tuconexcredit ile sahip oldukları taşınmaz malları, otomobil ya da gayrimenkulleri kripto para karşılığında kolaylıkla satabilir ve yatırımlarını diledikleri gibi şekillendirebilirler.

En İleri Güvenlik Parolası

Uzun çalışmalar ve araştırmalar sonucunda Tuconex, özellikle kripto para piyasasına köklü değişiklikler getirerek sektörün öncüsü olma yolunda hızla ilerliyor. ‘’En ileri güvenlik’’ parolasıyla yola çıkan Tuconex, kullanıcıların hesaplarını uluslararası standartlara uygun, en ileri güvenlik yöntemleri kullanarak koruyor. Türkiye’de uzun süredir yapılabilen Türk Lirası ile Bitcoin, Litecoin, Ripple, Ethereum gibi kripto paraları al-sat hizmetini en kolay ve güvenli şekilde kullanıcılarına sunuyor.

Tuconex’in sağladığı fırsatlardan yararlanmak çok kolay. İsim, soyisim, cep numaranız ve şifrenizi tanımlayarak saniyeler içerisinde ücretsiz Tuconex hesabınızı oluşturabilir ve kripto para işlemleriniz için dünyanın en güvenilir ve yenilikçi kripto para borsası www.tuconex.com ’da yerinizi alabilirsiniz.

Ayrıca Tuconex markalarından herhangi birinden üyelik alınması durumunda tüm Tuconex markalarına aynı üyelikle giriş yapılabilmektedir.

Üstelik ön üyelik sağlanması durumunda avantajlı fırsatlar sizi bekliyor. Geç kalmadan avantajlı fırsatları kaçırmayın deriz!

Başarının Sırrı Tutku ve Çok Çalışmak!

Tuconexchange işlemiyle rakiplerinden ayrılan Tuconex, hem güvenli hem de kolay kripto para alışveriş deneyimi için durmaksızın çalışıyor. İki gencin aralarında konuştuğu bir fikirden, arkasına aldığı güçlü yatırımla şimdiden Türkiye’de büyük ses getiren Tuconex, Mirza Group bünyesinde dünyaya açılmaya hazırlanıyor.

Başarının sırrını tutkulu bir inanç ve çok çalışmak olarak nitelendiren Mehmet Öğütcüoğlu; “Biz genç arkadaşlarımıza inandık. Elimizden gelen desteği onlara verdik. Birlikte çok çalıştık ve yaptığımız işe tutkuyla inandık. Şimdi de dünyaya açılmaya hazırlanıyoruz. Bu süreçte bize inanacak, bizlere destek olacak ortaklıklara ve anlaşmalara ihtiyacımız var. Her zaman söylediğimiz gibi: Dünya bizi konuşacak, Türkiye bizimle gurur duyacak.”

İfadeleriyle Tuconex’in global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ve bu süreçte farklı ortaklıklara açık olduğunun mesajını veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.