Sevilen DJI Mavic ailesinin yeni modeli yanlışlıkla sızdırıldı

Sevilen DJI Mavic ailesinin yeni modeli yanlışlıkla sızdırıldı

Drone dünyasının en önemli oyuncularından olan DJI, yeni modeli ile karşımıza çıktı. Sevilen DJI Mavic drone modelinin ikinci jenerasyonu olması beklenen DJI Mavic 2, firmanın bir hatası nedeniyle tanıtılmadan sızdırıldı. Yapılan hata sonucu reklam amaçlı bir katalog içinde karşımıza çıkan yeni DJI Mavic, iki farklı versiyona sahip olacak.

Bunlardan ilki olan DJI Mavic 2 Zoom28mm kadar geniş ve 48mm kadar dar çekimler yapabiliyor. Tıpkı ilk modelde de olduğu gibi küçük ve katlanabilir bir yapıya sahip olacak olan DJI Mavic 2'nin ikinci versiyonu ise çok daha büyük bir görüntü sensörüne sahip olan DJI Mavic 2 Pro.

Hasselblad kamera kullanacak!

Zoom lensleri ve daha büyük görüntü sensörü DJI'ın daha pahalı drone modellerinde daha önce karşımıza çıkmıştı. Bu premium özelliklerin nispeten ucuz bir drone ailesi olan DJI Mavic ile sunulması oldukça sevindirici. 1 inç büyüklüğünde CMOS sensör kullanacak olan DJI Mavic 2 Pro, Hasselblad kamera kullanacak.

DJI Mavic 2'nin 31 dakikalık uçuş süresi ve 8 km'lik bir menzile sahip olması bekleniyor. Tıpkı ilk DJI Mavic gibi 4K çözünürlüğünde çekim yapacak olan DJI Mavic 2 ile ilgili herhangi bir başka teknik bilgi ise paylaşılmadı. DJI Mavic 2 modeli ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldıkça sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.