1400'ü aşkın proje gerçekleştiren Expertera, yurt dışına açılıyor

1400'ü aşkın proje gerçekleştiren Expertera, yurt dışına açılıyor

Şirket ve uzmanları proje çalışmaları bir araya getiren bir pazar yer olarak hizmet veren Expertera'yı sizlere ilk olarak 2016 yılında aktarmıştık. Geçtiğimiz Ocak ayında 17,1 milyon TL değerleme ile Etiya’dan yatırım da alan Expertera, 15 binden fazla seçilmiş uzman ile hizmet veriyor.

2014 yılından bu yana toplamda 1400'ü aşkın proje gerçekleştiren Expertera, Fortune 500 listesinden 25 şirket ile aktif olarak çalışıyor. Her ay  daha önce çalışmadığı 20 yeni firmadan hizmet talebi alan girişimin paylaştığı verilere göre son dönemde en yüksek uzmanlık ihtiyacı yazılım, kullanıcı deneyimi (UX) , siber güvenlik, İK ve finans alanlarından geliyor.

Süreç içinde şirketlerin değişen ihtiyaçlarını analiz ederek ürün yapılarını da yenileyen girişim, her ölçekteki şirketin ihtiyaç duyabileceği 4 temel uzmanlık alanı belirledi. Bu alanlar dijital pazarlama, finans, insan kaynakları ve yazılım. Bunların yanı sıra Future of Work platformu olan isingelecegi.com’u hayata geçiren Expertera, bu platformla beraber Türkiye’nin işin geleceği hakkında son trend ve gelişmelerle ilgili haberdar etmeyi amaçlıyor.

Yurt dışına açılacak

Teknopark şirketlerine özel ayrıcalıklar da sunmayı hedefleyen Expertera, teknoparklarda düzenleyecekleri özel etkinliklerle, teknopark firmaları gibi hızlı büyüyen şirketlere bu uzmanlıkları nasıl kullanacağını anlatacak. Proje kapsamında Koçfinans ile iş birliğine de giden girişim, kullanıcılarına ödeme anlamında kolaylıklar sunacak.

Kısa süre içinde yurt dışına açılma konusundaki planlarını netleştirecek olan Expertera, şimdiden yatırımcısı da olan Etiya'nın San Francisco, Dubai ve Amsterdam’daki ofislerini kullanmaya başladı. Hem Türkiye’de hem de dünyada firmaların temel uzmanlıklara rahat, hızlı ve güvenilir şekilde ulaştırmayı hedefleyen Expertera, sattıkları uzman saatini önümüzdeki 1 sene içinde 3 katına çıkarmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.