Tesla, Lost Surfboards iş birliği ile ürettiği sınırlı sayıdaki sörf tahtalarını satışa çıkardı

Tesla, Lost Surfboards iş birliği ile ürettiği sınırlı sayıdaki sörf tahtalarını satışa çıkardı

Günden güne adını daha sık duymaya başladığımız elektrikli otomobil üreticisi Tesla, ünlü sörf tahtalarında imzası bulunan Lost Surfboards iş birliği ile ürettiği sörf tahtalarını satışa çıkardı. Karbon fiberden üretilen sörf tahtalarının fiyatı ise 1.500 dolar.

Online mağazasında powerbank'ten çantaya, telefon kılıfından eldiven ve şapkaya birçok merch ürünü satan Tesla, “Limited Edition Tesla Surfboard” olarak isimlendirilen sörf tahtalarından, sadece 200 adet üretildiğini belirtti. Üst kısmında karbon fiber malzeme kullanılan Tesla sörf tahtalarının Model S, Model X ve Model 3 otomobillerinin içerisine rahatlıkla sığabilecek şekilde üretildiğini söylemek de mümkün.

2 ile 10 hafta arasında bir teslimat süresi bulunan Tesla sörf tahtaları, dün satışa çıktığında tükenmiş olsa da Tesla'nın online mağazasında yeniden satışta olduğunu görüyoruz.

Şirketin kendi tasarım stüdyosu ve Lost Surfboards ile Matt “Mayhem” Biolos ortaklığında tasarlanan ürün, mat kırmızı ve mat siyah olmak üzere iki renkten oluşuyor ve Tesla'nın kendi araçlarının renklerini akıllara getiriyor. Ayrıca sörf tahtalarının üzerinde bulunan Tesla logosu da ilk anda dikkat çekmeyi başarıyor.

Tesla'nın sınırlı sayıda ürettiği bu sörf tahtalarının, Dünya Sörf Ligi Şampiyonası için tasarlandığını da belirtmekte fayda var. 1.500 liralık değeri bulunan sörf tahtasında, belirtilen fiyata yüzgeçlerin dahil olmadığının da altını çizelim.

Eğer sörfle ilgileniyorsanız ve Tesla'nın bu ürünü de ilginizi çektiyse, bu link üzerinden siparişinizi verip 2 ila 10 hafta kadar sonra Tesla sörf tahtanıza sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.