Pirelli'den Formula 1 tekerleği şeklinde bluetooth hoparlör

Pirelli'den Formula 1 tekerleği şeklinde bluetooth hoparlör

Dünyanın en ünlü tekerlek üreticilerinden olan Pirelli, tekerlek şeklinde bir tasarıma sahip olan bluetooth hoparlörü ile karşımızda. Takdir edersiniz ki tekerlek üreticisi ve bluetooth hoparlör kalıplarını yan yana görmek her gün karşılaştığımız bir durum değil.

Tam da bu nedenden otomotiv sektöründe yer alan bir tekerlek üreticisi olan Pirelli'nin bluetooth hoparlör üretmesi ise oldukça ilginç. Fakat asıl ilginç olan ise Pirelli'nin hem tasarım hem de ses performansı anlamında oldukça başarılı bir bluetooth hoparlör üretmiş olması.

iXoost iş birliği ile üretildi

Formula 1 araçlarında yer alan tekerleklerden esinlenilerek üretilen Pirelli P Zero Sound isimli model, 9 farklı renk seçeneği ile satışa sunuldu. Pirelli ile iXoost iş birliği sonucunda üretilen Pirelli P Zero Sound, özellikle Formula 1 tutkunları için oldukça başarılı bir alternatif.

iXoost'un İtalya merkezli ve motor sporları temalı ses sistemleri üreten bir firma olduğunu da belirtelim. Bluetooth 4.0 bağlantı desteğine sahip olan Pirelli P Zero Sound, 12,9 inç çapında. 9,52 kg ağırlığında olan bluetooth hoparlör, 100 watt amplifikatör ve 100 mm midwoofer gibi teknik özelliklere de sahip. Son olarak Pirelli P Zero Sound'un fiyatına gelecek olursak,  bluetooth hoparlör 2 bin 800 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.