Kafa Topu 2'den Dünya Kupası'na özel infografik

Kafa Topu 2'den Dünya Kupası'na özel infografik

Geçtiğimiz Nisan ayında Masomo ekibinin sevilen Kafa Topu yapımının devam oyunu olan Kafa Topu 2 ile karşımıza çıktığını sizlere aktarmıştık. Haziran ayında ise günlük 2 milyon tekil kullanıcıya ulaşan Kafa Topu 2, Dünya Kupası için özel bir infografik paylaştı.

Dünya Kupası'na özel olarak paylaşılan bilgilere göre Kafa Topu 2 oyunu Dünya Kupası boyunca 9 milyon 807 bin defa indirildi. Toplamda 18 milyonu aşkın kullanıcıya sahip olan Kafa Topu 2, 188 farklı ülkede oynanıyor. Günlük maksimum 1 milyon 889 bin kullanıcıya erişen Kafa Topu 2, Dünya Kupası boyunca toplamda 349 milyon maç oynanmasına aracılık etti.

2 milyarın üzerinde gol atıldı

Paylaşılan bilgilere göre Dünya Kupası boyunca Kafa Topu 2 oyununda oynanan maçların toplam süresi ise 21 milyon saatin üzerinde. Yapılan 349 milyon maçta atılan toplam gol sayısı ise 2 milyarın üzerinde. Kullanıcılarının Dünya Kupası'nda en çok kimleri desteklediklerine dair bilgiler de payalaşan Kafa Topu 2, kullanıcılarının en çok İngiltere'yi desteklediğini paylaştı.

İngiltere'yi ise Uruguay, Brezilya, Fransa ve Belçika takip ediyor. Paylaşılan bilgilere göre Dünya Kupası boyunca en aktif olan ülkeler ise sırasıyla Türkiye, Fransa, Brezilya, Almanya ve Rusya oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.