Sitenizdeki kullanılmayan CSS'leri Unused-CSS ile kaldırın

Sitenizdeki kullanılmayan CSS'leri Unused-CSS ile kaldırın

İnternet sitelerinin hızlı açılması hem arama motorları için hem de kullanıcılar için oldukça büyük bir önem taşıyor. Hiçbir kullanıcı gerçekten sadık olmadığı bir internet sitesinin bir kaç saniyeden fazla açılmasını beklemek istemez. Aynı durum arama motorları için de geçerli çünkü onlar da kullanıcılara önem verdikleri için açılmadığı için kapatılan siteleri sıralamada geriye gönderiyorlar.

Sitelerin geç açılmasının bir çok farklı nedeni olabilirken bunlardan birinin kullanılmayan kodlar olduğunu söyleyebiliriz. Tam da bu nedenle geliştirilen Unused-CSS projesi, sitenizi tarayıp otomatik olarak gereksiz CSS kodlarını buluyor, temizliyor ve size yeni ve temiz bir CSS dosyası indirme imkanı veriyor.

Unused-CSS'e göre internet sitelerindeki CSS kodlarının neredeyse yüzde 35'i gereksiz. Bu da siteniz için bir yük anlamına geliyor.

Ürün her ne kadar başarılı bir iş çıkarıyor olsa da aylık abonelik modeline göre fiyatları oldukça pahalı. Daha makul bir fiyatlandırma ile çok daha fazla verim alabilirlerdi diye düşünüyorum. Yine de ürünü denemek isterseniz ücretsiz paketini kullanabilir ve size ne kadar fayda sağlıyor görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.