Webnak, yeni modelle günde 10 bin adet taşıma gerçekleştirmeyi hedefliyor

Webnak, yeni modelle günde 10 bin adet taşıma gerçekleştirmeyi hedefliyor

Acentesi olmak isteyen girişimcilere önemli destekler, aylık düzenli avans ve ciddi avantajlar sunan Aslanoba Group bünyesindeki Webnak, yeni acentelik modeliyle girişimcilere önemli destekler vererek, kazançlı bir iş kapısı açmayı hedefliyor. Webnak’ın acente modeline katılan girişimciler, iki haftalık kapsamlı bir eğitim sürecinin ardından Webnak teknolojisi ve kamyoncu ağının gücüyle hizmet vermeye başlayacak.

İlk etapta girişimcilerin geçimini sağlaması için Girişimci Avansı desteği sağlayan Webnak, kullanıcılara aylık toplam kar üzerinde yüzde 70 kazanç fırsatı da sunuyor. Webnak acenteleri, markanın finansman gücü ve desteği ile müşteri vadesi, tedarikçi peşin ödemesi, sigorta gibi maliyetler olmadan kendi işinin sahibi olarak hizmet verebiliyor.

Hasan Aslanoba

Webnak acenteliğinin lojistik sektöründe girişimci olmak isteyen kişiler için iyi bir kariyer fırsatı olduğunu belirten Aslanoba Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba, Türkiye’de günde ortalama 200 bin taşımanın gerçekleştiğini, Webnak'ın günde 10 bin adet taşımayı hedeflediğini ve böylece pazarın yüzde 5’ine ulaşmak istediklerini söyledi. Hasan Aslanoba, mevcut acentelerinin günde ortalama 10-20 adet taşımaya aracılık ettiğini ve pazar payının hızla büyüdüğünü de sözlerine ekledi.

Sektördeki tecrübeli kişilerin yanında, üniversiteden yeni mezun olmuş gençlerden ciddi talepler aldıklarını belirten Aslanoba, girişimcilerin aylık giderlerini karşılamayı sağlayacak avans desteği verdiklerinin de altını çizdi.

Webnak, kamyoncuların vakit kaybetmeden yük bulup, komisyon ödeme derdinden kurtulmasına yardımcı oluyor. Kurumsal şirketler ve her ölçekte KOBİ’ler ise sadece taşıma bedeli ödeyip, yüklerini GPS sistemiyle 7/24 takip edebiliyor. Kamyoncuların henüz sevkiyatını teslim etmeden dönüş yükünü bulmasını sağlayan Webnak, bu sayede kullanıcılarına yük başına yüzde 8’e varan tasarruf sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.