Yo uygulaması kurucusu Or Arbel'den tasarımcılar için yeni araç: Anima

Yo uygulaması kurucusu Or Arbel'den tasarımcılar için yeni araç: Anima

Yo uygulamasını hatırlıyorsunuzdur, arkadaşlarınızla "Yo!" diyerek mesajlaştığınız bu uygulama o kadar basit bir uygulamaydı ki cevap olarak da sadece Yo veya "Yo Yo" cevabı alabiliyordunuz. Daha önce 1.2 milyon dolar yatırım bile almayı başarmış bu uygulamanın kurucusu Or Arbel, yeni ve daha ciddi bir araç ile karşımızda.

Or Arbel, tasarımları koda dönüştüren aracı Anima ile sektördeki önemli bir alana yeni bir oyuncu olarak giriyor. Anima, popüler tasarım uygulaması Sketch için bir dizi eklenti geliştiriyor ve bu araçlar bir dizi talebi karşılayıyor. Auto-Layout, responsive arayüzler çıkarıyor, Launchpad, Sketch tasarımlarınızı HTML olarak çıkarıyor. Herhangi bir yatırım almamış bu araç şimdiden 100 binden fazla kullanıcıya ve birkaç bin ücretli kullanıcıya sahip.

Geçtiğimiz gün yapılan açıklamayla Anima, Y Combinator’un hızlandırıcı programına kabul edildiğini duyurdu. Kabul edilmesiyle beraber Sketch üzerinde oluşturduğunuz interaktif tasraımlarınızı direkt olarak koda döken Timeline adını verdiği yeni eklentisini de duyurdu.

Anima şu anda bireysel tasarımcılar, kara geçmiş girişimler ve Fortune 500'de yer alan bir çok girişim tarafından kullanılıyor. Yo uygulamasını kullanabileceği bir pazar yaratamadığı için üzgün olduğunu belirten Or Arbel, şu anda piyasada en pahalı şeyin bir mühendisin zamanı olduğunu ve bu Anima sayesinde haftalar sürebilecek süreçleri tek tıklamaya kadar indirgeyebildiklerini söylüyorlar.

Ücretsiz Anima paketlerinden birini deneyerek siz de tasarımlarınızı koda dönüştürebilir ve hatta Anima platformu üzerinde barındırabilirsiniz. Eğer yeterince memnun kalırsanız bir sonraki aşamada ücretli paketleri kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.