Koçtaş'tan müşteriler ile ustaları buluşturan mobil uygulama: Ustabilir

Koçtaş'tan müşteriler ile ustaları buluşturan mobil uygulama: Ustabilir

Ev geliştirme perakendeciliğinin önde gelen isimlerinden olan Koçtaş, yeni bir mobil uygulama ile karşımızda. Ustaya ihtiyacı olan kullanıcıları ustalarla buluşturan ücretsiz bir platform olan Ustabilir, tesisat, elektrik, boya-badana, montaj-tamir ve tüm tadilat gibi pek çok iş için aradığınız ustayı hemen bulmanıza olanak sağlıyor.

Ustabilir uygulaması, Koçtaş müşterilerinin yanında evini yenilemek isteyen herkesin kullanımına da açık durumda. Ücretsiz bir uygulama olan Ustabilir uygulamasında kullanıcılar, ihtiyaç duydukları hizmet ile ilgili bulunduğu bölgedeki ustaları kolaylıkla filtreleyebiliyor ve aradıkları ustayı yorum, sertifika ve puanı üzerinden değerlendirebiliyor. İş bitiminde ise kullanıcılar ustalar ile ilgili kendi değerlendirmelerini de yapabiliyor.

Hatırlatmak gerekirse Filli Boya da geçtiğimiz yılın Temmuz ayında benzer bir çözüm ile karşımıza çıkmıştı. Türkiye’nin en büyük boya markalarından biri olan Filli Boya, müşteriler ile ustaları buluşturan bir platform olan FilliUstam.com‘u hayata geçirmişti.

Sadece İstanbul için hizmet veriyor

Hem Android hem de iOS platformları için kullanıma sunulan Ustabilir, şu an için sadece İstanbul için hizmet veriyor. Uygulamanın yakın zamanda tüm Türkiye için hizmet vermeye başlayacağını da belirtelim. Ayrıca, ustalar tadilat için ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri Koçtaş mağazalarından indirimli olarak da satın alabilecekler.

Ustalar Koçtaş’ta Kazanır’ mottosuyla hareket eden Koçtaş, Usta Kartlılara Koçtaş ve Koçtaş Fix mağazalarında özel indirimler, çeşitli markalarda birçok fırsat ve ustalara özel ayrıcalıklar da sağlıyor. Koçtaş Usta Kartlı 30 bine yakın usta olduğunu belirten Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, işlerinin belkemiği olan ustalarına avantajlar sağlamak için durmadan çalıştıklarını dile getirdi.

Ustabilir mobil uygulamasının emektar ustalar ile evini güzelleştirmek isteyen müşterilerin buluşma noktası olacağının altını çizen Özpamukçu, uygulamanın şu ana kadar yaklaşık 10 bin kullanıcı tarafından indirildiğini de paylaştı. Dilerseniz Ustabilir uygulamasını iOS için buradan, Android için ise buradan indirebilirsiniz

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.