Filli Boya'dan boyacı bulma hizmeti: FilliUstam.com

Filli Boya'dan boyacı bulma hizmeti: FilliUstam.com

Geleneksel sektörlerdeki ticari markalar, internete dönük adımlar atmaya devam ediyor ama bu kez e-ticaret alanında değil usta hizmetleri alanında bir girişimden bahsedeceğiz. Türkiye'nin en büyük boya markalarından biri olan Filli Boya, kendi dikeyinde usta hizmeti sitesi FilliUstam.com'u hayata geçirdi.

1988'de kurulan Betek Boya ve Kimya A.Ş.'nin bir markası olan Filli Boya, Filli Ustam ile boya/badana işleri konusundaki usta bulma sıkıntısını çözmeyi hedefliyor. Garantili boya hizmeti sunan Filli Ustam'da il ve ilçeye göre arama yapmak ve ustaların profili incelemek mümkün. İstediğiniz ustayı seçtikten sonra ise tek yapmanız gereken iletişim bilgilerinizi girmek ve o ustanın adresinize gelip keşif çalışması yapmasını beklemek. Filli Boya, taleplerin 24 saat içinde yanıtlanacağını söylüyor ve tüketiciler keşif platformuna tekrar giriş yaparak uygulamanın garanti sürecini başlatabiliyor.

Boya dikeyinin potansiyeli

Filli Boya'nın usta çağırma dikeyinde önemli bir adım attığını pekâla söyleyebiliriz. Zira boya/badana işleri genele yayılan bir ihtiyaç olduğu kadar usta ücreti açısından da dikkat çekici bir potansiyele sahip. Üstelik Filli Boya, Filli Ustalar kulübüne üye ve Filli Boya ürün ve davranış eğitimini almış ustalarla çalışıyor. Yani bu alanda nitelikli usta yetiştirme çalışmalarını da desteklemiş oluyor.

Diğer yandan Filli Boya'nın şimdilik herhangi bir ücret bilgisi paylaşmadığını ve gelir paylaşımı konusunda detay vermediğini ekleyelim. Filli Ustam'ın henüz mobil uygulaması da yok ama ilerleyen dönemde bir geliştirme yapılacağını tahmin edebiliriz.

Eğer bu konuda bir ihtiyacınız varsa filliustam.com'u ziyaret ederek evinize/işyerinize usta çağırabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.